Svet

May 17, 2022 22:16

By

Slađa prešla preko Đanijeve prevare i mužu poslala snažnu poruku

Đani i Slađa proslavili godišnjicu braka

Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađana u poslednje vreme imaju dosta razloga za slavlje. Naime, postali su baba i deda po drugi put, a sada je u porodici Trajković još jedno slavlje.

Đani i Slađa proslavljaju 26 godina braka. Slađa je objavila zajedničku fotografiju uz koju je izjavila ljubav svom suprugu.

– 26 zajedno. Volim te.

Radiša Trajković Đani

Đani i Slađa – ljubav jača od svih izazova

Inače, mnogo se spekuliaslo o tome da je Đani neveran, a jednom prilikom je i sam priznao da je samo jednom prevario Slađu kada je bio pijan.

Ipak, jednom je isplivala njegova fotografija kako se ljubi sa nepoznatom ženom, a Slađa se nije previše uzbudila oko toga.

Đani

Đani ima najrazličitije fanove iz celog sveta. I ovakve i onakve. Znam za jednu razvedenu ženu, ima četrdesetak godina, koja mu stalno piše na Instagramu, a došla je i do njegovog broja telefona. Patološki je zaljubljena u njega, prati ga u stopu, ma opsednuta je njim totalno. Mislim da je ona iskopala one neke slike gde se Đani kao ljubi sa nekom devojkom pre nekoliko godina, pa ih je plasirala na internet. Pazi teorije nema da bi Đani sada prevario Slađu. Toliko toga su zajedno prošli, da bi sada takve stvari radili – pričao izvor za Svet.

Pročitajte: Bolesna Slađa neće više da trpi Đanijeve gluposti: “Sram te bilo, ja ovo nisam zaslužila”

Slađa i Đani

Rajko Ristić

U pa koliko puta su nas dosad svađali, rastavljali, ja ga izbacivala iz kuće… Uživamo i ne obraćamo pažnju na sve to. Bila sam na odmoru, sad mi Đani kaže, pošto on svakog dana radi, da biram gde ću da odem opet malo da se odmorim, pa planiram u Tursku da uživam. Naučila sam da živim sa raznim fanovima i fanaticima i onima koji hoće po svaku cenu da nam napakoste. Znam za tu ženu koja ga godinama juri, nema na šta nije spremna, ja joj ne mogu pomoći, ali lekari mogu – rekla je Đanijeva supruga.

 

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM/PRINTSCREEN, ATA IMAGES