Scandal

7 Februar, 2022 14:10

Đani priznao kakve veze ima sa Belivukom. Svi užasnuti onim što je ispričao!

Estradni umetnik, Radiša Trajković Đani, bio je gost u emisijji na jednoj domaćoj televiziji, a ovom prilikom, pevač je otkrio da je u mladosti probao sve opijate i odmah naglasio da to ne bi ponovio.

IVAN VUČIĆEVIĆ

Pevač je istakao da mu je starija koleginica prvi put dala dro*u i da ga je od toga, kako tvrdi, uhvatila paranoja.

Pročitajte: Đanijeva žena izašla iz bolnice! Evo kako se oseća posle teške operacije!

„Samo nisam spavao sa muškarcem!“

– Samo nisam spavao sa muškarcem, sve sam probao. Bilo je sve u mladosti, nikakav osećaj. Jedna koleginica starija je imala i ja rekao „ne mogu, ne bih da umrem“, a oni „ne umire se od toga“. Ja probam, smirim se i uhvati me neka paranoja i nikad više u životu – rekao je Đani u Sceniranju na Kurir televiziji.

Pevač se potom osvrnuo na iskustvo sa travom koje ga je duboko uzdrmalo i istakao da se zbog nje osećao potpuno drugačije.

– Jedanput sam zapalio travu. To je nešto najgore što sam uradio u životu. To sam se zezao sa nekim klincem. Video sam da nešto mota i samo duva. Tu sam mu rekao: „Šta bre to radiš mali“, na šta je on odgovorio: „Smiri se matori, mnogo si nervozan, probaj malo da se smiraš“. Ja tu uzmem cim jedan, drugi, treći, kad me je opalilo u glavu uhvatio sam se za stranicu od auta i mislio sam da ću ispasti na auto-put. To je bio pakao od života, sad i nikad više – rekao je Đani

A zatim je svojim priznanjem šokirao javnost. Naime, pevač je otkrio da poznaje Veljka Belivuka, nekadašnjeg vođu navijača Partizana, grupe „Principi“, za kog je istakao da je bio redovan gost na njegovim nastupima. Pevač je istakao više puta da je vatreni navijač Partizana, i da mu je ljubav prema Partizanu usadio otac, koji je takođe bio vatren fan.

 -U mojoj kući svi navijaju za Partizan, sem moje supruge Slađe. Moj sin je takođe veliki fan Partizana. Volim da navijam, i sa svim sportistima sam super. I sa Zvezdom, Partizanom i Radom – rekao je Đani.

IVAN VUČIĆEVIĆ

Popularni pevač je ispričao  i da je pevao na slavljima većine naših sportista poput Dekija Stankovića i Kolarova.

– Sve ih poznajem, dolazili su i po klubovima gde sam ja pevao. Ja sam šmekerski sa svima njima bio, uvek sam gledao da „zapalim“. Nisam glumio budalu da ne dobijem dlanove bezveze – ispričao je Đani u emisiji „Sceniranje“.

Pročitajte: DUŠKU ISTEKLA ZABRANA PRILASKA! Ne pada mu na pamet da se vrati kući!?

AUTOR: SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/PRINSTCREEN/INSTAGRAM