Scandal

22 Avgusta, 2020 13:00

Đani SLAO SNIMKE Soraji!!! Slađa POZELENELA od ljubomore!

Prošle nedelje Radiša Trajković Đani pevao je samo za Soraju i neko ga je sve vreme snimao! Kako piše SCANDAL!, dok je pevao, Đani je rekao: „Samo za Saru, moju drugaricu“, a taj neko ko ga je snimio, sve to poslao je Soraji. Uglavnom, Đani je cele večeri pevao i pozdravljao Soraju jer mu je drugarica, a njoj su stizali snimci i ona ih je presrećna i oduševljena kačila na svoje instastorije!

 SORAJA SE HVALI DA JOJ ĐANI ISPUNJAVA SVE ŽELJE!

Inače je poznato da Soraja obožava Đanija, njegov glas i pesme, te ne propušta nijedan njegov nastup kada je u mogućnosti da ga poseti! Međutim, kad je Đanijeva žena Slađa videla na Sorajinom profilu storije u kojima je njen muž pozdravlja i peva za nju, samo što je srčka nije strefila! Istina, zna Slađa da su Sara i Đani prijatelji i da se vole kao brat i sestra. Poznato je i da je Soraja uvek bila široke ruke kada Đani peva i ostavljala mu je na hiljade evra bakšiša! Drugim rečima, zahvaljujući njoj i njenim imućnim prijateljima, Trajković je mnogo zaradio! I sve je to Slađi poznato i jasno, ali ipak joj je zasmetalo to što se njen muž direktno obraća Soraji, pozdravlja je i šalje joj poljupce, a na sve to, Soraja sve javno objavljuje i hvali se.

– Nije Slađa od juče, zna ona kako funkcioniše estrada, ali nije joj svejedno – započinje izvor za SCANDAL! i dodaje:
– Soraja je megariba, a ima i seksi i zgodne drugarice! Sve te drugarice gledaju njene storije, pa onda vide Đanija onako ležernog i spontanog… Sve one će tražiti od Sare da ih upozna sa Đanijem! Nije Slađa tek tako pobesnela! Zna ona na šta žene padaju, a njen Đani baš ima takvu harizmu, tako da je žena s pravom digla frku i rekla: Na šta ovo liči da te ovakva riba gratis reklamira?! Nemoj da se pravite ludi, znam ja sve i nisam sisala vesla – prepričava nam izvor i za kraj kaže:
– Đani se samo nasmejao i bio je u fazonu Ma daj, ženo, da opet krenu tezge, je*eš i ribe i klinke, ubi nas ova korona i Slađa se složila da je čovek u pravu – završava izvor za SCANDAL!


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!