Svet

16 Novembra, 2020 10:14

Đani u ozbiljnoj FINANSIJSKOJ KRIZI!? Nestalo LOVE za isplaćivanje LUX GAJBI!

Popularni pevač Đani našao se u nebranom grožđu zbog stanova koje je kupio na kredit u lux naselju Beograd na vodi!

Korona udara po džepu!

Kako pišu domaći mediji, folker je upao u finansiju krizu zbog pandemije koronavirusa, pa bi mogao da ostane bez nekretnina iako je donedavno sve redovno isplaćivao. Po svemu sudeći, čak i jednom od najplaćenijih pevača sa naše estradne scene nije lako da iskešira banci 20.000 evra mesečno.

 – Đani nije dugo razmišljao kada mu se ukazala prilika da kupi čak tri luksuzna stana na kredit budući da je oduvek želeo da obezbedi svoju decu. Kao pevač koji za vikend može da zaradi oko 20.000 evra, nije se mnogo dvoumio kada se odlučio da uzme stambeni kredit. Računica je bila idealna, a naznaka da će doći do problema nije bilo. Otkako je potpisao ugovore, nije zakasnio ni sa jednom ratom za stanove sve do pred kraj leta, kada se suočio sa problemima. Mnoge pevače pandemija je jako udarila po džepu, a budući da gotovo niko više ne nastupa, nije iznenađenje to što je Đaniju teško da izmiri svoje obaveze prema banci – ispričao je izvor za Alo i nastavio:

– Dok su mnoge njegove kolege izbegavale nastupe ne želeći da rizikuju, Đani je od samog starta zauzeo stav da će nastupati dok god može. Nastupao je i po klubovima i po proslavama sa više od 500 ljudi zbog čega su ga u javnosti oštro osudili, ali niko nije mogao ni da pretpostavi u kakvim je kreditnim obavezama i zbog čega prkosi sve ozbiljnijoj zdravstvenoj situaciji. Bez ikakvog kompleksa je bio spreman čak i da spusti cenu svojih nastupa samo da radi i ne dovede u pitanje stambenu sigurnost svoje supruge i dece – navodi izvor i otkriva da je folker spreman da se navodno odrekne stana koji je kupio za sebe i suprugu samo da bi zadržao druga dva koje je namenio naslednicima.

– Đani jedva uspeva da plati rate za stanove jer su mu se angažovanja svela na jedva dve, tri privatne proslave. U inostranstvu nema posla, kod nas je situacija takođe katastrofalna, pa čak i najjeftiniji pevači retko rade. Ipak, donekle je uspeo da se iščupa i poslednjih meseci odloži plaćanje i da uplati bar neki deo. Ako se situacija sa pandemijom nastavi, spreman je da se vrati u staru kuću i odustane od stana koji je namenio za sebe i suprugu, samo da sinove ne ostavi na ulici. Ni na šta nije ponosan kao na činjenicu da im je obezbedio stanove, pa bi teško podneo kada bi zbog dugova morao da ih ostavi bez krova nad glavom – zaključuje izvor.

Ovim povodom oglasila se i Đanijeva supruga Slađa Trajković.

– Baš mi je drago što ima dušebrižnika koji vode računa o našim dugovima. Nije istina da smo u lošoj finansijskoj situaciji – poručila je.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ ATA IMAGES