Đani
Svet

7 Maja, 2021 16:12

Đani: „Zbog OPASNIH likova dobio sam DIJABETES”

Pevač Radiša Trajković Đani za SVET otkriva da je tokom svoje karijere imao kontakte i sa opasnim likovima, ali naglašava da ga je to koštalo zdravlja.

Stradalo mu zdravlje

Đani i ne krije da se zbog toga, kao i da ne bude upleten u sumnjive radnje distancirao od mnogih sa estrade. Takođe, Đani je i ispričao o nedavnom hapšenju njegovog prijatelj iz Beča.

Ja njega i njegovu porodicu znam kao divne ljude i prave domaćine. Ja se družim sa puno ljudi, a nikad nikog nisam pitao čime se bavi, odakle mu puno para. Šta mene to interesuje, zašto da guram nos gde mu nije mesto, kao što ni mene niko ne pita koliko zarađujem na nastupima. Moja Slađa sa njegovom suprugom ima neki mali procenat u jednom od tih restorana, ali to nema veze sa celom tom pričom. Taj dečko svakog ko je došao iz Beograda nema koga nije ispoštovao, ugostio i pomogao. Nemamo nikakve veze mi sa celom pričom oko racije. Ja u Beču nisam bio više od godinu i po dana. – ispričao je Đani za SVET.

Zbog tih opasnih i opakih llikova sam dobio šećer. Sve ih poštujem i cenim ali brate, j*bo i pare i sve kad zdravlje ode. Poštujem sve ali… Više me ništa od toga ne interesuje u životu. Uživam sa svojom porodicom, pravim prijateljima i glava me ne boli. Provodim vreme sa ženom, sinovima, snajkama, unučetom. Uživam u njegovom odrastanju I veruj mi, baš mi je lepo. – zaključio je pevač za SVET.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: IVAN VUČICEVIC