Scandal

August 26, 2021 17:00

By

Đanija ubedili da TUŽI Mićićku! Uvredila ga da je muška PROSTITUTKA!

Nakon što je snimak na kom Đani pije žestinu iz muške cipele za bakšiš postao viralan, mnogi su ga osudili, a najglasnija je bila glumica i voditeljka Marijana Mićić koja je izjavila da se tako ponašaju muške prostitutke! Zbog toga sada Đanija nagovaraju da je tuži za uvredu časti i da joj uzme pare na sudu!

Đanija ubedili da tuži Mićićku!

Đani se nije uopšte uzbudio zbog loših komentara na račun snimka koji svi dele danima – započinje izvor Scandala! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marijana Mićić (@micicmarijana)

Njegova žena Slađa se, međutim, baš naljutila! Nije joj nimalo pravo. Rekla je za Marijanu da joj je bolje da gleda svoja posla i da njih ostavi na miru jer i glumci sve svašta rade za honorare. Sa druge strane, mnogi koji su na Đanijevoj strani ubeđuju ga da treba da je tuži jer nije smela da mu poruči da je muška prostitutka, međutim, Đani time neće da se bavi. Boli ga uvo da se povlači po sudu i da isteruje pravdu, on se čak i zeza na svoj račun i kači na Instagram svoje slike i piše Evo je prostitutka, ide na 40 stepeni da radi pod šatorom! A rekao je i za Marijanu da je ona baš slatka i da nema ništa protiv nje – završava izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ