Svet

August 15, 2021 17:00

By

Đanija žena izbacila iz KUĆE! Našao dom na jahti!

Slađa i Đani Trajković nemaju mira otkako je pukla bruka da pevač vara suprugu. Ipak, kako stvari stoje, iza cele te priče stoji žena koja godinama pokušava da dođe do pevača i koja ne bira način da mu uništi brak.

Đanija žena izbacila na jahtu!

Đani ima najrazličitije fanove iz celog sveta. I ovakve i onakve. Znam za jednu razvedenu ženu, ima četrdesetak godina, koja mu stalno piše na Instagramu, a došla je i do njegovog broja telefona. Patološki je zaljubljena u njega, prati ga u stopu, ma opsednuta je njim totalno. Mislim da je ona iskopala one neke slike gde se Đani kao ljubi sa nekom devojkom pre nekoliko godina, pa ih je plasirala na internet. Pazi, teorije nema da bi sada, posle svega, Đani prevario Slađu. Toliko toga su proživeli, doživeli i dobro i loše, da bi sada takve stvari radili – priča izvor SVETA, a Slađa objašnjava:

U, pa koliko puta su nas dosad svađali, rastavljali, ja ga izbacivala iz kuće… Uživamo i ne obraćamo pažnju na sve to. Bila sam na odmoru, sad mi Đani kaže, pošto on svaki dan radi, da biram gde ću da idem opet malo da se odmorim, pa ću opet u Tursku da uživam. Naučila sam da živim sa raznim fanovima i fanaticima, ali i onim koji hoće po svaku cenu da nam napakoste. Znam za tu neku koja ga godinama juri, ma nema šta žena nije spremna da radi, ali ja joj ne mogu pomoći, možda mogu lekari. Znam da ih ima raznih, ali nam ne mogu ništa. Nažalost, došlo je vreme kada ljudima najviše smeta tuđa sreća. Ja protiv toga ne mogu drugačije da se borim nego osmehom – zaključuje Slađa.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET