Scandal

20 августа, 2021 09:53

Đedović napao Vuka Moba: „Pitaj majku svog DETETA koliko im PARA treba a ne svog advokata”!

U žestokoj svađi je Marko Đedović napao Vuka Moba jer pita advokata koliko novca treba da da svojoj ćerki. Đedović je očitao bukvicu reperu i zbog ponašanja prema bivšoj verenici Oliveri Konatar.

Đedović napao Vuka Moba!

Došlo je i do žestoke svađa kada je krenulo da se polemiše oko toga koliko reper šalje novca za svoje dete, kada se uporedi sa tim koliko troši na sebe.

Ja uvek provociram javnost sa izjavama. Danas sam bio u Centru za socijalni rad, gde su videli da sam stabilan. Ćutao sam i krio mnoge stvari od javnosti. Jako je ružno da neko moju bol okreće protiv mene. Ja sam mom detetu najbolji otac na svetu. Ustajao sam u 7 i uzmem dete, da bi Olja mogla da spava. Između mene i nje više ne ide. Nekog manje voliš, vidiš da ne ide… Ne kažem da je ne volim, dosta toga se promenilo otkada se Olja porodila, hormoni, saznam da mi otac umire. Ja ne želim da pričam, to je između mene i Olje. Za tvoju informaciju prvi put sam dao 10.000 dinara, a posle sam povećao, rekao sam – ako treba daću i više. Ne kažem da Olja laže, kažem da ja ne lažem. Imam uplatnice, sve imam. Advokat mi je rekao da je to dovoljno za dete, a kako bude starilo da ću da povećavam… – pričao je Vuk.

Ja pričam kao socijalni radnik i kao neko ko poznaje Oliveru. Koji advokat može da odredi koliko para ćeš dati svom detetu? Pitaš majku svog deteta – rekao je Đedović

Kad je izlazila iz kuće dao sam joj kola i 500 evra. Kola jeste vratila, pare nije. Nisam ni tražio. Ne dešavaju se ružne stvari jer se ni ne viđamo. Mi smo u sudskom sporu jer ja hoću dva dana nedeljno sa svojim detetom. Ja nju niti pljujem, ne ide nam zajedno – dodao je reper, piše Pink.rs.

Najnovije na portalu Marie Claire

FOTO: RAJKO RISTIĆ