Marko_Djedovic
Star

November 29, 2021 11:29

By

Đedović pobesneo! Dejan je loš čovek svima bi zabio nož u leđa zbog Dalile!

Marko Đedović pobesno je na foliranje i glumu Dejana Dragojevića, koji bi uprkos svemu oprostio Dalili i svim prijateljima i porodici zabio nož u leđa. Tako ga je opisao brtiki Đedović.

Đedović pobesneo na Dejana!

On je potpuno odlepio zbog Dejanovih spletkaranje koja su za cilja imala da zaštiti Dalilu od prozivki, zbog toga je Đedović rekao da je Dragojević loš čovek!

Ja sam mislio da je Dejan dobar drug, a danas sam shvatio da je loš čovek, loš prijatelj i sin. Očigledno bi sve prodao jer je kvaran. Danas se desila situacija, ja sam razmišljao šta Dalila hoće razgovorom sa Dejanom, što potencira na tome. Razmišljao sam noćas, meni je ovolika glava, oni su šizofreni, ludacii komplet. Došao sam do zaključka da to ne može biti Dalilina ljubav, ona voli Cara. Ali sam razmišljao kvarnjačkim mozgom kao što je Dalilin i Dejanov, ali Dejanov više. Meni je Dejan jednom rekao da Dalila ne bi podnela njegov uspeh. Ta rečenica mi je prošla kroz glavu kad je Dalila rekla da hoće razgovor sa njim. Ona njega nema šanse da voli. Kakvo njeno pokajanje, u nedelju je imala odnose. Boli nju uvo za razgovor. Cara je sinoć odbila za razgovor, a ovamo hoće sa Dejanom. Sa druge strane, Dejan toliko laže i mulja, da se u svojim g*vnima udavio. Sinoć Dalila napada Sandru Rešić, koja je bila uz Dejana 24 časa. Dalila dobaci Sandri sinoć, kaže joj da će joj upropastiti život. Sandra se naošti za frku, dođe kod mene po savet, ja joj kažem da se roka. Dejan sluša dok ja to pričam Sandri, onda Dalila izlazi ispred vrata, koška se sa mnom, sve to Dejan sluša i nama ne kaže ništa, odlazi kod Lepog Miće, da ga moli za zaštitu Dalile. On svađa nas i Lepog Miću, moleći da Lepi Mića zaštiti Dalilu. A on će u tome svemu da igra rijaliti. On nije normalan. Jako loš prijatelj, nama radi iza leđa, Sandri, Tari, Franu i meni. Fran je preko stola provocira, razvali je… – počeo je Đedović bez dlaka na jeziku i nastavio:

Dalila i Dejan su loši i takvi su kakvi su. Nju nijedna kuća neće za snajku. On se prvo pokazao kao loš sin, onda da je jako loš prijatelj. Iza leđa traži da neko štiti Dalilu od Sandre, mene, eventualno Tare i Frana. Mogao je da zamoli Sandru ili da brani Dalilu. Ne, nego je on kvaran kao šupalj zub. On ode da zavadi Miću sa mnom. Ja to nisam znao, prolazi Mića beo i rekao mi to. Ja sam rekao, da ću sad da ga razvalim, sad će da bude prvo mesto. Neću da se suočim sa njim, neću da namestim Lepog Miću, onda će da bude: “Što si mu rekao”. Ja sam rekao Dejanu da je loš čovek, tri puta je došao da me zagrli, ja sam rekao: “Mrš od mene”. Može on da bude jadan mali Deki, koji kao hoće da zaštiti Dalilu, a može da bude i da hoće da se pomiri sa njom, da ponovo zabije nogu u d*pe porodici i prijateljima. On bi to uradio – kaže Marko.

U šta ti veruješ? I dokle ćete vas dvoje da budete uz njega i razmišljate o drugim osećanjima? – pitao je Darko Tanasijević.

Da nije bilo s*ksa, prešao bi joj preko svega, ovako će kad prođe neko vreme. Treba Filip i njega da izroka, da budu svo troje u vezi. Treba da ga pustimo da bude sa ženom koja voli drugog i da se pokaže kakav je kvarnjak prema Sandri Rešić i meni. Dalila je ološ, pa je ološ. Ali kao prijatelj, on je veći ološ. Odvratni su i jedno i drugo. Mene ova prc parada ne interesuje. Ali u vezama je Dalila veći pakao. Dalila je bolji prijatelj od Dejana Dragojevića, ali kao partner, ne dao je Bog… Ona Aleks napada samo zbog Matore, za Luksa je skakala i kad nije bio u pravu. Užasno mi je što Dejan nije brani Sandru, samo jednom prilikom. Dalila je rijaliti pametnija od njega, čim je on sebi ovo dozvolio. Dalila je sinoć u raspravi njega i mene stala na njegovu stranu. On zaista pati, vidi se da pati, ali prenaglašeno. Malo ima dramaturgije u svemo tome. Da, on pati, ali ne toliko. Dramaturgija je probila sve. Toliki bes imam, da bih sve redom maltretirao i Dejana i Dalilu i Cara. Cara manje zbog ovo dvoje, ali i on je loš! – istakao je Đedović.

dalila i car prinstscreen

On se na kraju svog izlaganja pokajao što uopšte bio podrška Dejanu, i što ga je prihvatio za prijatelja

Kad god sam bio fin u životu, naj*bao sam. Mene ovo ništa ne košta, ali ne mogu da verujem da neko može toliko da drami da mene uzljulja. Ovakvu situaciju nismo nikad imali. Ja znam porodicu tog momka, David mi je drag, dobar je momak, ali ovaj je blato. On možda uživa da izigrava žrtvu da mu svi titramo. Juče je mrmljao da bi svašta rekao Dalili, a neće. Neće da se predstavi lošim. Njemu podrška znači, za tri aplauza je tražio razvod braka, ponelo ga. Ima taj deo uticaj na njega. Isto tako, ima uticaj na njega i to što ima kvarnu crtu, da hoće da je zakopa još dublje, a onda mu ostaje i taj osećaj da je voli, sve radi zbog povređenosti i ljubavi. Ne zna da li bi se izmirio sa njom ili zakopao živu – poručio je Đedović.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/ IVAN VUČIĆEVIĆ/ PRINTSCREEN