Star

24 Maja, 2021 15:30

Đedović RASKRINKAO Taru! Zbog ovoga je PUKLO njihovo PRIJATELJSTVO!

Marko Đedović je u razgovoru sa voditeljem Darkom Tanasijevićem otkrio zbog čega je puklo njegovo prijateljstvo sa Tarom Simov.

Tara zabila Đedoviću nož u leđa!

Kod Ša je standardna borba srca i razuma. Ja sam znao celokupan tok njihovog odnosa, on je vrlo svestan svega, srcem ne može sebi sve da dozvoli. Ali mislim i da će se to mnogo promeniti kada bude izašao, vrlo je svestan šta se dešava, da tu ljubavi nema, da tu nikakvog odnosa nema. Ima 40 godina, taj brak je bio takav kakav jeste, završio se tako kako jeste, ali ni ovo nije nešto što je normalno, ko još kad se tako zaljubi odlazi od nekoga – rekao je Marko i dodao:

Vrlo ružan ukus u ustima imam na pomen njenog imena, posebno zbog nekih stvari koje sam kasnije saznao, pripremala je ona neki svoj teren, dolazila je kod mene, pričala, mene neke stvari lagala, pa njemu rekla da sa mnom ne priča kad bude otišla. Postojala je distanca i sa njom, ja nisam klinac, ali kad je ona trebala da bude tu, izgovorila je neke mnogo ružne stvari, da ne bi Ša saznao istinu – otkrio je Đedović.

A kako je sve to izgledalo i šta je Marko još rekao o Tari pogledajte u nastavku: 

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ