Svet

3 Oktobra, 2021 13:00

Đedović tvrdi: „Da Karić hoće Dalilu, ona bi ŠUTNULA muža”

Marko Đedović kaže da priče koje Dalila i Dejan Dragojević plasiraju iz rijalitija kako je ona nepoželjna kod muževljeve porodice zbog druge vere nemaju veze sa životom, te da su to njihovi jeftini trikovi za opstanak u rijalitiju.

Đedović tvrdi da bi Dalila ostavila muža zbog Karića!

Dalilu i Dejana u braku drži samo inat prema drugima. Njemu je skroz ispran mozak, pa zato Dalili i ne odgovara da on bude dobar sa svojim roditeljima. Ona se služi jeftinim podrumarskim i praziluk pričama kako sve razume i podržava, a ne propušta priliku da mu uvek ispljuje roditelje. Ne znam kako Dejan uoptšte može svoju ženu i da poljubi kad ona toliko radi protiv njegove porodice. Meni rođena majka da odseče ruku, ja bih joj oprostio za pola sata. Odvela ga u ono njeno selo Donji Šupak, pa tamo manipuliše njim, a on i nije nešto pametan, pa lako može sa njim. Ovo što se pravi da je pametan, to je na silu. Ona se potrudi pa potrefi nekad nešto, on nikad. To što oni prde u rijalitiju da je razlog nerazgovaranja sa Dejanovom majkom Biljanom i njegovim bratom Dejanom kao neka mržnja koja nema veze sa životom. Dalila je Biljani poslala mnogo ružnu i uvredljivu poruku gde nema šta joj nije rekla. Biljani je jako teško zbog svega. Pa, kojoj majci može da bude dobro kad ne priča sa svojim detetom, a plus ništa nije kriva? Vrte priču da su nepoželjni i odbačeni da bi se narod sažalio na njih i doveo ih do finala. Dalili i Dejanu ništa ne verujem jer su se puno puta pokazali kao lažovi. U trećoj sezoni su pobegli iz rijalitija da spasu brak koji je na klimavim nogama jer se tada Dalila zaljubila u Stefana Karića – kaže Marko i nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official)

Ja sam ćutao dugo o tome, a ona mi je dosta pričala, pa da ne bi brak puko zbog njene zaljubljenosti u drugog, oni su zbrisali. Pa i sad kad bi joj Stefan dao zeleno svetlo, Dalila bi na keca bila sa njim, a ovog njenog bi šutnula u d*pe i ostavila – zaključio je Đedović.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ