Star

21 Januara, 2022 15:09

Đokovići progovorili o problemima u braku! Srđan otkrio kakav je u napadu ljubomore!

Porodica Đoković važi za porodicu koja svima može da posluži kao primer za slogu, uspešnost, istrajnost, čovečnost… Dijana i Srđan Đoković došli su u žižu javnosti zahvaljujući svom najstarijem sinu, Novaku, ali je on zahvaljujući njima postao to što jeste, pre svega veliki čovek, a onda i najbolji teniser svih vremena.

Ipak, kao i kod svih, i u porodici Đoković postoje određene trzavice u braku i porodici, o čemu su Dijana i Srđan javno govorili u emisiji Balkanskom ulicom.

Đokovići progovorili o problemima u braku!

Jako teško smo podneli odlazak dece, ostali smo sami sa kucom. Uzela sam kucu da bih lakše mogla da prebrodim odlazak sinova. Kada ste sami onda više nemate toliko obaveza, pa vam svakakve stvari padaju na pamet. Zbog svega toga dolazilo je i do konflikta i do sukoba, ali uvek imaš viši cilj. Sreća pa nam se Đole vratio, sad živi pored nas – rekla je Dijana.

A Srđan se nadovezao da su  otkad su im otišla deca postali sebični i samoživi, te da sad više brinu o sebi.

U jednom trenutku voditeljka je upitala da li u njihovom braku i dalje ima ljubomore, na šta se Dijana nasmejala i rekla da je Srđan i dalje ljubomoran, a voditeljka je nastavila šalu sa pitanjem šta kaže kad neki engleski lord gleda Dijanu na turniru.

Đoković se na to šeretski nasmejao i odgovorio

Šta gledaš bre – i dodao da tamo gde ima ljubavi, ima i određena doza ljubomore.

 

PROČITAJTE I… Ekskluzivno iz Dubaija! Pogledajte kako i s kim se provodi Jelena Karleuša!

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: ATA IMAGES