Merima Njegomir foto RAjko Ristic (3)
Svet

November 19, 2021 22:00

By

Đokovići tužni! Novak će POMOĆI da se Merima IZLEČI od raka!

Vest da se Merima Njegomir bori sa teškom bolešću rastužila je mnoge njene kolege, ali i porodicu Đoković, koja nju ceni i kao umetnika i kao čoveka.

Novak će pomoći Merimi!

Kako Svet saznaje, Novak Đoković je, čuvši tužnu vest, odmah ponudio pomoć oko lekova koje treba nabaviti.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole)

Novak, a pogotovo njegov tata Srđan i majka Dijana, prijatelj je sa Merimom godinama. Često su se zajedno i slikali na raznim proslavama, Srđan ne krije koliko voli njen glas. Krajem avgusta, on se u ‘Topčidercu’ veselio dok je Merima pevala ‘Kosovske božure’. Ko se tad nadao da će za par meseci Merima biti u ovakvom zdravstvenom stanju. Svi su se potresli kada su to čuli i žele da joj pomognu. I sam Novak je zbog svog načina života dosta upućen u pitanje zdravlja, pa njegova saznanja i kontakti sa stručnjacima u celom svetu mogu biti od velike pomoći. Da ne pominjemo i njegovu upućenost u moć meditacije u bosanskim piramidama… Sve čovek treba da proba – ispričala  je Merimina prijateljica za Svet.

Detaljnije o tome pročitajte u novom broju tabloida Svet koji je u prodaji na svim trafikama širom regiona.

NOVI SVET! Dalila i Dejan se POTUKLI kod advokata! „Ne treba mi UKLETA kuća, prodali ste plac u radu”! Maja se videla sa Janjuševom ženom, ovo će biti paklena OSVETA! Merima se BORI za život, Novak je spasava!

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ