Svet

13 Oktobra, 2020 19:00

Đole Đogani otkriva: „Neću da mi decu ETIKETIRAJU zbog tuđih POSTUPAKA i DELA!“

Porodica Đogani već duže vreme ne živi u miru i slozi, a u ekskluzivnom razgovoru za SVET Đole Đogani otkriva da familiji nikada ne okreće leđa.

Denser smatra da je rijaliti program neprikladan sadržaj, u tuđe živote se ne meša, ali kada je reč o njegovoj porodici ipak ne može da ostane imun.

Đole: „Umoran sam od pitanja koja me se ne tiču!“

– Ja svoju porodicu čuvam, a sve članove familije, koja je zaista velika, volim, poštujem, ukoliko sam u mogućnosti – pomognem ili dam savet i želim im svako dobro. Nikoga se ne odričem, ali želim da se ogradim od svih postupaka i dela koja su učinili drugi – započinje Đole priču za SVET i nastavlja:

– Da li vi možete da kontrolišete i budete odgovorni za nešto što je uradio vaš brat, snaja, bratanica, sestra, otac…? Umoran sam više da odgovaram na pitanja koja se lično mene ne tiču. Nedavno je izašla je pesma „Zabranjena ljubav“ i nalazi se u trendingu u celom regionu, međutim, sve to je zatrovano ružnim i neodgovornim ponašanjem ljudi iz moje familije. Dokle više? – kaže Đogani i dodaje:

– Tri godine rijalitija, iznošenje laži, neosnovani napadi, razne smicalice i budalaštine radi privlačenja pažnje, ne želim da pominjem imena, oni su za mene beznačajni. Želim da zaštitim decu koja ne treba da se stide zato što u porodici postoje neodgovorni ljudi. Oni imaju svoju budućnost i treba da je kreiraju po svojim zaslugama, a ne da ih neko etiketira samo zato što nose isto prezime – završava Đole za SVET.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ NIKOLA TOMIĆ / ATA IMAGES