Svet

6 Oktobra, 2021 23:00

Đole Đogani zbog BRAČNIH PROBLEMA završio na psihoterapiji! Priznao kroz šta je prošao!

U dokumentarnom filmu o svojoj karijeri Život i scena koji se emituje na RTS-u Đole Đogani će i svojoj bivšoj ženi Slađi Delibašić dati mesto koje je i zaslužila radeći tolike godine u grupi, ali priznaje da ga je baš ona u jednom trenutku života oterala kod psihijatra.

Đole Đogani išao kod psihijatra!

Veoma teško sam podneo razvod i prvi put u životu nisam znao da se snađem. Kada smo gradili kuću u kojoj sada živi Slađa, pravio sam dva sprata, veliko dvorište, zamišljao sam da ću u tom nekom delu, kada budem deda, peći roštilj… Video sam unapred ceo život sa njom. Zamišljao unuke. I odjednom kraj. Ja sam se bio potpuno izgubio. Nisam znao ni šta ni kako dalje. Molio sam je da sednemo i pričamo i vidimo u čemu je problem… Ma bilo mi je mnogo teško. Čak sam išao kod psihijatra. Tražio sam stručno mišljenje – ispričao je svojevremeno Đole Đogani i dodao:

Zvao sam i Slađu da zajedno odemo na razgovor da vidimo kako ćemo da se ponašamo u novoj situaciji i prema deci jer ja nisam znao kako. Ona me je tada puna sebe pogledala i rekla: ’Ti i treba da ideš kod psihijatra.’ Jesam jednom uspeo da je odvedem i njoj se to nije dopalo… Ja sam nju u tom periodu razvoda mnogo štedeo i u medijima, i dobio sve po svojim leđima. Jer nisam ja bio taj zbog kojeg se desio razvod nego ona… Bila je mlada i mnogi su je zaveli. Neki ljudi ne mogu da izdrže popularnost i pare, i njih to može da košta života. Slađa nije mogla da se snađe sa popularnošću i novcem. Nismo mi imali ništa mnogo, ali uz nju su se tada zakačile neke sponzoruše drugačijeg načina života i neki muškarci koji su je hteli za sebe i obećavali joj svašta. On se pogubila i počela da traži od mene više slobode nego što supruga i majka dvoje dece treba da ima. Recimo, da sa drugaricama izlazi do dva sata noću, a da ja sedim kod kuće i čekam je. Recimo. To je bio jedan od njenih uslova. Meni to nije odgovaralo i rekao sam joj: ’Ajde lepo da završimo sa svim tim.’ Prošao sam kroz velike probleme, ali u glavi sam odlučio da napravim taj rez i mislim da svako ko je u toj situaciji ne treba da produžava agoniju nego da stvar istera na čistac -rekao je Đole koji sada sa Vesnom živi u skladnom braku i ne ponavlja stare greške u partnerskim odnosima.

FOTO: RAJKO RISTIĆ