Star

11 Februar, 2021 10:00

Đole OTKRIO sve o ljubavima iz grupe „TAP 011”

Jedan od članova poznate grupe, „Tap 011” iz devedesetih, Đorđe Đole Pajović, priznao je da je bio zaljubljen u svoju koleginicu Ivanu Peters. On je takođe rekao i da je s njom ima poseban odnos, kao i da su vek bili dobri prijatelji.

Sve ljubavi „Tap 011”

Đole je važio za najpoželjenijeg muškaraca iz benda, a sam kaže da je bio zaljubljen u mnogo žena.

Tako kažu, ali meni to nikada nije bilo to jasno. Tada sam bio mnogo krupniji nego sad, ali vidim da neke devojke sada, kada sam smršao, pitaju gde je nestao taj naš meda. Eto, meda je ostao u prošlom veku. – izjavio je Đole u intervjuu za Kurir.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djordje Pajovic (@dingospo.011)

On je i priznao da je bio zaljubljen u Ivanu Peters.

Pa da. Svašta se dešavalo. Znali smo tajne jedni o drugima i čak smo došli do toga da smo imali naš jezik, pa se dešavalo da ljudi koji sede sa nama ništa ne razumeju, a nama je sve to bilo savršeno. – priznao je Đole.

Međutim, iako je Đole rekao da je bio zaljubljen u mnogo žena, i da je važio za poželjnog muškaraca on se još uvek nije oženio.

Još uvek tražim pravu. Tati sam rekao: „Ne brini, evo Tozovac se oženio u 83. godini, ima vremena i za mene.”– kroz smeh je zaključio Đorđe Pajović za Kurir.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djordje Pajovic (@dingospo.011)

Cela prva postava „Tap 011”, koju, osim Đorđa i Ivane, čine i Goca Tržan, Milan Bojanić i Bojan Stupar, priprema veliki kambak. U planu su i nove pesme, a publika će ponovo moći da uživa u novom zvuku ovog benda kada se situacija sa korona virusom malo smiri.

FOTO: INSTAGRAM/ INSTAGRAMPRINTSCREEN