Svet

14 маја, 2022 19:00

By

Đorđe David brani kolegu: Milijeva žena je 15 puta bolja riba od Jovane Jeremić

Aleksandar Milić Mili morao je da se pravda kada je kamera u jutarnjem programu usnimila telefon voditeljke Jovane Jeremić. Naime, na ekranu Jovaninog telefona našla se prepiska sa izvesnim Milijem koji izgledom neverovatno podseća na muzičkog producenta, a pošto je naš Mili oženjen, odmah su krenule spekulacije da je suprugu Ninu prevario sa voditeljkom.

Đorđe David brani Milija

Iako oboje to negiraju u odbranu kolege, ustao je i Đorđe David:

– Koliko sam uspeo da upoznam Milija, mislim da je to čista glupost. Nisam do detalja ispratio priču, bio sam u Makedoniji ovih dana, ali da vam kažem jednu stvar – Milijeva žena je ozbiljno dobra riba tako da ne verujem da bi Mili lako našao zamenu za nju. O ukusima ne treba raspravljati, ali da se ja pitam, Milijeva žena je 15 puta bolja riba
od Jovane Jeremić – kaže Đorđe David za Svet i otkriva u kakvim je odnosima sa Milijem budući da su tokom snimanja često dolazili u ozbiljne sukobe.

Pročitajte: Prekinuto snimanje! Miliju pozlilo na Grandu, ima vrtoglavice i mučnine!

đorđe david brani

Foto: Rajko Ristić

– Mili i ja smo u poslovnom odnosu i to je sasvim dovoljna priča u ovom trenutku. Mili je čovek sa kojim ja nemam
dodirnih tačaka, on je tu doveden sa neke druge strane. Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim, ali imam informaciju da je on direktor muzičke produkcije ili producent, ne umem tačno da definišem. Ja sa njim nemam o čemu da pričam, on mi je samo kolega u onome što se zove šou program. Meni je jedini gazda Saša Popović i njemu polažem račune – kaže David i dodaje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zvezde Granda (@zvezdegranda)

– Mislim da će do kraja biti jako interesantno sa dosta duela. Svako od nas se emotivno veže za kandidate, koje branimo i rukama i nogama. Ponekada naši favoriti imaju i loš dan što je potpuno normalno. Jedino tada umemo da pređemo granicu i ponekad uvredimo jedni druge, ali to je sve šou biznis.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: Milena Jeremić

FOTO: Bojan Vuković