Svet

11 марта, 2022 10:00

Đorđe David isprozivao Balaševićevu ćerku: „Ne znam zašto se mala, neuspešna ćerka bavi mnome!“

Đorđe David je otkrio javnosti da su neki pevači zabranili da se njihove pesme pevaju u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, pomenuo je i porodicu Balašević, a Đoletova ćerka, Jelena Balašević se ovim povodom oglasila.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Balasevic Official (@djordje_balasevic_official)

– Za sve detalje je najbolje se obratiti fondaciji Đorđa Balaševića koja zna detalje oko izvođenja pesama, tako da se ja lično takvim stvarima ne bih bavila. Toliko ima vedrijih tema u našoj porodici, da bih se ja da bavila jednim Đorđem Davidom i njegovom izjavom – rekla je Jelena, a pevač joj nije ostao dužan.

đorđe david

Bojan Vuković

Sve vreme mi koristimo pesme koje momci i devojke pevaju i to se uredno prijavljuje Sokoju, koji obračunava i isplaćuje autorima pesme određen novac. Ja pokušavam da shvatim šta je tu problem i zašto porodica Balašević ne daje dozvolu. Rekao sam svoje mišljenje bez namere da ikog vređam, ne znam zašto se ta mala neuspešna glumica uopšte javila na taj način. Nije poenta da se ona bavi mnome nego likom i delom njenog oca, ogromnog preogromnog Đorđa Balaševića. Baviš se uskraćivenjem numera tvog velikog oca u najvećem muzičkom takmičenju. Smatram da svako ko zabrani emitovanje neke svoje pesme je čovek koji puca u muziku. Zločin je sa njene strane prema muzici da publika nema šansu da čuje pesme Balaševića i to ne samo one koje on izvodi, već i one kojih je autor. On je pisao za dosta izvođača, Zdravka Čolića, Kikija Lesandrića i još gomilu ljudi. To je baš razočaravajuće kada su ta deca u pitanju. Mene kolege zovu i mole da uvrstim njihove numere kada se ukaže prilika, svima to ide u prilog, zato mi nije jasno o čemu se ovde radi. Muzika je nešto što ne sme da se zaudava i da ima granice, ona ne trpi amove. Pored Đorđa tu je i Cane iz Partibrejkersa koji je zabranio da se njegove pesme izvode, neću da ulazim u razloge i parafraziram – rekao je Đorđe za Svet.

Đorđe pored supruge Olivere, ima troje dece, ćerku Jovanu koja je glumica, Jelenu koja se bavi režijom i sina Aleksu koji je organizator MMA borbi. Nepoznati su razlozi zašto porodica ne daje dozvolu da se Balaševićeve pesme izvode.

PROČITAJTE: Ceca uradila jednu stvar, pa na sebe navukla mržnju koleginica!

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN, INSTAGRAM, ATA IMAGES