Svet

September 21, 2020 18:00

By

Đorđe David na Veljkovom MEČU! “Nisam došao zbog njega, kvalitetnih boksera NEMA”

Poznati rok pevač, član kultnog benda “Generacija 5”, i trenutno angažovan kao član žirija muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, Đorđe David, među prvima je stigao na meč Veljka Ražnatovića koji se nedavno održao na parkingu slot kluba na Novom Beogradu.

Posle mnogo vremena pogledao meč!

Ja sam došao kao podrška klubu Admiral, s kojim imam jako dobru poslovnu saradnju, njihovo sam zaštitno lice. Došao sam da vidim kako je to organizovano u prostoru koji njima pripada, ne znajući šta će da se dešava, sem boksa.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SERBIAN ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic) дана

-Kada sam došao tamo na lice mesta, posle prvog meča gde su bile dve devojke i drugog meča gde su bila neka dva poluboksera, rečeno mi je da je poslednji meč između Veljka Ražnatovića i nekog lika. Poslednji put sam pratio domaći boks kada sam bio jako mlad. Posle Tajsona ne gledam ni ovaj svetski boks, jer smatram da nešto kvalitetnih boksera u poseldnjih 20 godina nema. Nemam komentar za Veljka jer se ne razumem u to, deluje mi da ume i da je fizički jako sprema, ali nema više tog boksa i viteštva kako ja to pamtim –  kaže Đorđe i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Djordje David Nikolic (@djordje_david) дана

Bio je mali broj mesta za sedenje zbog svih ovih stvari koje su nas snašle, zadesio sam se da sedim u drugom redu, pošto je ta stolica bila čuvana za nekog, ja sam mislio da je ta stolica čuvana za nekog iz familije, za majku ili sestru i pojavila se sestra Anastasija i to je to.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET