đorđe david
Svet

12 марта, 2022 21:00

By

Stefan Đurić Rasta javno ismevao Đorđa Davida, a onda je dobio brutalan odgovor – koji će ga razbesneti!

Đorđe David na izboru za “Pesmu Evrovizije” izveo je prošlogodišnju pobedničku pesamu grupe “Maneskin”, a izgledom je sve šokirao. Roker se pojavio našminkan, a posebnu pažnju su privukli nokti koje je nalakirao u crno. Na očima je imao crrni ajlajner i maskaru dok je usta obojio crnim karminom.Nesvakidašnje izdanje Đorđa Davida pokrenulo je lavinu komentara na društvenim mrežama, a reper Stefan Đurić Rasta snimao je Đorđev nastup koji je potom okačio na Instagram i cepao se od smeha, da bi na kraju prokomentarisao ‘Bože mili šta je ovo?’

– Ne bih ja da komentarišem Rastu, lik je po meni neko ko nije vredan mog komentara a sa druge strane svako ima pravo na svoje mišljenje. Koliko smeha izaziva Rasta kada se pojavi ja ne bih o tome da prričam sa sve saksijom na glavi. Kao što ja imam pravo na svoje mišljenje o Rasti, tako i on ima pravo na mišljenje o meni. Šta će on jadan sem da sedi kući i da se smeje, neka sedi u gajbi i neka gleda tuđe nastupe – kaže Đorđe za Svet i dodaje:

Đorđe David

Rajko Ristić

– Ja samo kažem ‘Daj da vidim bend koji će to da odsvira tako i pripremi se za nastup za tako kratko vreme koje nam je Radio – televizija Srbije dala. Važno mi je šta kažu ljudi iz inostranstva, ne naši nego neki producenti festivala. Na osnovu tog nastupa sam dobio već neke pozive da učestvujem na međunarodnim festivalima.

Podsetimo, nakon što je Rasta uhapšen zbog posedovanja narkotika, Đorđe David ga je oštro osudio, što mu je reper verovatno zapamtio:

– Kao poslednji Indijanac dozvoli sebi da ga uhvate sa nedozvoljenim opijatima . I šta je poruka? Strašno je što neke zvezde nisu adekvatno kažnjene. Je l’ istina da su mu našli pola kile ili kilo u gajbi? Ja kad kupujem ajvar, ja uzmem za sebe 15, 20 tegli. Ali, jedno je ajvar, a drugo je trava. Ja sam čak i za legalizaciju trave u medicinske svrhe, ali dok zakon to ne odobri, sine, odgovaraš. Treba da bude osuđen kao i svaki drugi građanin ove zemlje – pričao je svojevremeno za Svet roker.

Stefan Djuric Rasta

ATA IMAGES

Pročitajte: KOMPROSTA, ovaj, Konstrakta – liči na Svetu Petku: Nada Topčagić oduševila lapsusom o pobednici „Pesme za Evroviziju“!

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Bojan Vuković