djordje david
Scandal

14 Marta, 2022 14:00

Đorđe David progovorio o Konstrakti: „NARODU OVO NE TREBA!“

Muzičar Đorđe David nedavno je podelio svoje viđenje u vezi groznice koju je pokrenula pobednica „Pesme za Evroviziju“, te i  otkrio da u aktuelnoj sezoni takmičenja „Zvezde Granda“ nećemo čuti pesmu koja će za dva meseca predstavljati Srbiju na „Evroviziji“ u Torinu.

Aktivni član žirija najpoznatijeg takmičenja na Balkanu istakao je da na nedavno održanoj „Pesmi za Evroviziju“ nije navijao za Konstraktu, a zatim je otkrio čiji je bio vatreni navijač.

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

– Sara Jo je prezgodna, jako dobro peva, savršeno barata svojim telom. Rođena je u Rimu, ona je trebala da ode na „Evroviziju“. Međutim, narod je glasao za Konstraktu, ja nisam odlučivao, ja bih voleo da je otišla Sara. Glasanje je pokazalo da narodu ova priča koju ja favorizujem ne treba, da želi nešto novo – rekao je  Đorđe David za „Blic“.

Pročitajte: Se*s afera trese Grand! Saša Popović u šoku zbog optužbi na račun Đorđa Davida! Evo šta je rekao o svemu!

Muzičar se potom osvrnuo da je Konstraktu slušao i ranije dok je još bila u bendu, zatim je otkrio razlog zbog kojeg se pesma koja je odabrana da predstavlja Srbiju u Torinu neće pronaći u Zvezdama Granda.

Djordje DAvid

RAJKO RISTIĆ

Ona je meni inače bila interesantna, pogotovo u bivšem njenom bendu. Tužno je što javnost tek sad upoznaje nju posle toliko godina. Ona će predstavljati domovinu, treba je podržati. Možemo samo da se nadamo da ćemo napraviti nešto drugačije. Njenu pesmu ove sezone „Zvezde Granda“ sigurno nećemo slušati njenu pesmu, sistem je već napravljen, toj pesmi ove godine nema mesta. Pretpostavljam da će se sledeće godine neke stvari menjati – istakao je Đorđe.

Pročitajte: Komšije napokon progovorile o Luni i Marku! A, evo koja komšinica im pravi problem!

 


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SCANDAL!

FOTO: RAJKO RISTIĆ/PRINTSCREEN/INSTAGRAM