Svet

November 29, 2020 15:00

By

Đorđe David se RAZVODI? Tajna VEZA sa UDATOM VODITELJKOM?

Đorđe David i Marija Veljković već neko vreme se viđaju, piše SVET u novom broju štampanog izdanja. Roker i voditeljka emisije “Slagalica”, po rečima izvora magazina SVET su dugogodišnji prijatelji, ali su se zbližili otkako u pozorištu “Slavija” zajedno nastupaju u predstavi “Sex bomb”.

Davno zaboravljeni džentlmenski maniri

Često ih viđam zajedno. Obično su to neka pića ili klopica. Za stolom se ponašaju, da kažem, normalno. Ali po nekim njegovim gestovima deluje mi da se tu dešava nešto više. Zna da joj privuče stolicu, pridrži jaknu, svi oni džentlmenski maniri koji su izumrli, a koji se danas koriste samo u situacijama kada je neko u vezi ili braku”, priča izvor i nastavlja.

“Smeju se, lepo im je. Sad šta se konketno tu dešava, ne znam. Nikad ih nisam pratio gde idu kad napuste restoran ili kafić. Čudno mi je samo, ako su samo prijatelji dobri, zašto se nekad nije desilo da se porodično okupe. On da dovede suprugu Anu, ona muža Milana”.
Po priči izvora, njih dvoje su već dugo dobri, bar sedam-osam godina, ali ih nikad nisam posmatrao na taj način. Bilo je situacija da u restoranu uz neko meze vežbaju replike iz predstave u kojoj igraju, ali se češće dešavalo da se pojave i neobavezno uživaju u klopi uz neko dobro vino”, priča izvor, po čijoj dojavi  je paparaco magazina SVET i uslikao Đorđa i Mariju u jednom restoranu u tržnom centru.

Nešto više od sat vremena su proveli u opuštenom razgovoru pijuckajući kafu, dok je Marija naručila i vitaminsku bombu, verovatno kako bi poboljšala imunitet. U nekoliko navrata Đorđe joj je nešto pokazivao na svom telefonu, što je njoj izmamilo osmeh. Posle popijenog pića, roker je voditeljki džentlmenski pridržao kaput dok se oblačila, da bi pri izlasku iz objekta oboje stavili maske na lice.

Sad, da li su do te mere savesni građani pa se pridržavaju propisanih mera, ili su to učinili kako ih niko ne bi prepoznao, ili je pak i jedno i drugo u pitanju, svako neka zaključi po svom nahođenju. Dok su izlazili iz objekta član žirija takmičenja “Zvezde Granda” je zagrlio Mariju, što opet može da tumači ko kako želi. Svakako, mi glasamo za ljubav.

Priče da se imeđu ovo dvoje ljudi nešto dešava podgrejao je i Davidov komentar u jednom intervjuu posle predstave da bi Mariju uvek odabrao za varijantu “na brzinu” kad je seksualni odnos u pitanju, na šta mu je ona u tom trenutku u šali odgovorila da će mu opaliti šamar, očekujući neki lepši odgovor.


Inače, kako se već pisalo, Đorđe već duže vreme ne živi sa suprugom Anom i njihovom četvorogodišnjom ćerkom Stašom, ali priznaje da se stalno viđaju i savršeno funkcionišu kao porodica. On je uvek isticao da mu je naslednica centar sveta, dok i za Mariju važi da je u skladnom braku sa Milanom Milovanovićem, sa kojim ima troje dece.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET