Djordje David
Star

13 Januara, 2022 15:12

Đorđe David ŠOKIRAO pričom o svojoj supruzi! Konačno PRIZNAO zašto ne žive zajedno!

Đorđe David, popularni roker i član žirija Zvezda Granda, obožava svoju  ćerkicu, ali ona ume i da se “naljuti” na njega.

Đorđe David ŠOKIRAO pričom o svojoj supruzi!

Moja ćerka je jedna stoka namazana, na moju je foru potpuno. Kada me nema dva, tri dana sledi ignorisanje, što mene najviše na svetu boli, a ustvari krajičkom oka me gleda kada misli da ne vidim. I onda kada ja kažem: „Dobro, hoćemo da se ljubimo?“, dolazi kod mene. To mi je najgore moguće kažnjavanje koje mogu da dobijem, njeno ignorisanje… Ona ima svega sedam godina, znači nema šanse da ima Instagram profil ili Tik-Tok. Ti mladi mozgovi su sunđeri i smatram da je greška da se deci to dozvoljava pre četrnaeste godine, jer mislim da je to ozbiljna opasnost... Postoje neke stvari gde sam prestrog i tu već ulazi Ana, jer je ona jedina koja tu mene može da obuzda, gde kreće ozbiljna kritika mene kao oca – priznao je Đorđe David.

On je svojevremeno ispričao da supruga Ana sa detetom živi u drugom stanu, ali i da je među njima sve u redu i da suprugu voli najviše na svetu, a sada je detaljnije objasnio zašto su se odlučili na taj korak:

Meni treba devojka koja dobro izgleda, koja je raspoložena i koja se, kada sam ja u pitanju, neće baviti gaćama. Ako se ja dovedem u situaciju da se ona bavi mojim gaćama i košuljama, a da se ja, s druge strane, bavim nekim njenim ženskim problemima, mislim da bi to počelo da ruši tu neku čaroliju i da bi se ljubav u tom slučaju vrlo brzo ugasila – rekao je Đorđe za „Grandnews“. 

PROČITAJTE I… Đorđe David: NAPIO se, pa slupao auto!?(FOTO)

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ