Scandal

January 30, 2021 13:00

By

Đorđe David ZAPRETO Miliju! „Ne možeš ti mene da IZBACIŠ iz žirija!”

Od kada je došao u Zvezde Granda, Mili se konstantno svađa i sukobljava sa Đorđem Davidom! I to baš žestoko! Čak se ni jedan, ni drugi ne trude da bar malo spuste loptu, te da prividno deluje da su, ako ništa drugo, barem kurtoazno u dobrim odnosima! A da ne govorimo o činjenici da se šuška kako će Mili, navodno, zauzeti mesto Saše Popovića zbog čega tek dolazi do nesuglasica!

Đorđe David zapretio Miliju!

Sve to Đorđu Davidu, prema rečima naših izvora, mnogo ide na živce, pa je, kako nam prenose, osuo paljbu: Ma šta ima ja da brinem o Miliju i njegovim odlukama! Pa imam ja šta da radim i od čega da živim i ako me izbaci iz žirija! Ne zavisi meni život od toga! A da se ne lažemo, ne pita se samo on o tome! Tu je Saša Popović, on je na čelu, pa Snežana Đurišić, umetnička urednica, pa producenti… Svi se oni pitaju i osmišljavaju narednu sezonu, nije samo Mili taj koji odlučuje! Ne može on time da se bavi, nema šanse, objasnio je Đorđe David, a čak je i u jednom intervjuu rekao da Mili ne odlučuje ko ostaje u žiriju, a ko ne.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MILIGRAM (@miligramofficial)

Dakle, jasno mu je stavio do znanja da mu neće tek tako dozvoliti da ga minira. A da li Mili zaista ima nameru da ga sabotira, ostaje da vidimo!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!