Svet

7 Maja, 2021 22:30

Đorđe u ŠOKU! Brak na pomolu, a Anastasija NIJE SPREMNA za dete!

Pevačica Anastasija Ražnatović prvi put je javno progovorila o Cecinoj vezi sa mladim biznismenom Bogdanom Sredovićem, o nedavnom putovanju u Meksiko ali i o majčinstvu.

Anastasija potvrdila: Ceca i Bogdan se ne razdvajaju!

Naime, mlada pevačica se na samom početku osvrnula na putovanje u Meksiko i otkrila kako se provela na odmoru.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija)

Bilo mi je fantastično, prijalo mi je malo da promenim sredinu. Bila sam sa najboljim drugaricama, godinama nisam putovala sa njima, uvek idem sa dečkom, tako da mi je to baš prijalo i mislim da ću to i češće da radim – priznala je Anastasija u emisiji „Premijera” i dodala:

Kao što znate, mama je sa Bogdanom, oni su 24h zajedno, Veljko je našao svoju sreću sa Bogdanom. Ja sam sa Đoletom, tako da je svako našao taj neki deo svog života koji je popunjen. Mi smo svakako zajedno jako često, ja dolazim kad sam u Beogradu, tu sam uglavnom kod mame, viđam se s njom bar četiri puta nedeljno i uvek se ispričamo, nas dve uvek imamo teme, ništa se specijalno nije promenilo, ona je na to navikla već godinama da ja živim sama ili sa drugaricom, ili sada sa dečkom, a ja sam uvek tu za nju, kao i ona za mene – rekla je Ražnatovićeva i otkrila da li joj se probudio majčinski instinkt nakon što je njen brat Veljko dobio sina:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SERBIAN ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic)

Apsolutno ne. Svi očekuje da jeste, pre nego što se rodio Željko, mislila sam da mi se pokreće taj majčinski instinkt, ali onog momenta kad nisam mogla da spavam 16 sati zbog njega, i kada sam hodala po kući kao leš, shvatila sam da još uvek nisam za to, želim još malo uživam u svojoj mladosti, da putujem… Kad dođe dete, čovek mora biti posvećen njemu 100 posto, ali volela bih u nekom trenutku da se potpuno posvetim deci – zaključila je pevačica.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ