Đurišićkin dečko
ŠOKANTNO

June 16, 2022 09:07

By

Snežana Đurišić otkrila: Smeštaju mi da me Vanja vara sa mojom rođenom sestrom

Đurišićkin dečko veran Snežani

Nedavno su se u medijima pojavile slike na kojima Vanja Milošević, dečko Snežane Đurišić, ljubi drugu ženu. Pevačica sa tada nije oglašavala, ali je sad za Kurir otkrila ko je žena sa kojom se Milošević pozdravljao.

Đurišićkin dečko ljubi pevačici dobro poznatu damu

Pevačica tvrdi da je u pitanju njena rođena sestra, te da joj je zbog toga teško pala priča o Vanjinoj navodnoj preljubi.

–  U pitanju je bila moja rođena sestra, to je bilo tako ružno. Ja sam bila negde tu u pozadini i onda je to neko isekao da bi se napravio neki skandal. Ja za sebe mogu da kažem da sam srećna žena. Za mene je sreća ono što je za mnoge stereotip – što sam zdrava, što hodam na svojim nogama i što sama sebi mogu čašu vode da donesem. Svi moji su zdravi i, na kraju, imam osobu koja me ispunjava i koja mi je podrška.

Pročitajte: Đurišićkin dečko na korak od toga da Snežanu zameni mlađom glumicom

zvezde granda

GRAND ONLINE

Đurišićka tvrdi da će žiri u “Zvezdama Granda” i naredne sezone biti isti i priznaje da su se dešavale situacije da neko pokuša da vrši pritisak na nju kako da glasa.

– Ima toga, ali ja na to ne reagujem. Nema pritisaka, ali ima predloga, razgovora i diskusije. Ja sam neko ko sluša pevanje – kaže ona, a na našu konstataciju da je u ovoj sezoni prema kandidatima bila dosta oštrija, odgovara:

Uvek sam ja bila oštra kad su kritike u pitanju, ali pazim kako ću to da kažem. Neću nikog da povredim, već da ukažem kako bi kandidat bio bolji.

 

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, GRAND ONLINE,