svet

November 3, 2013 09:38

By

Do detalja: Šašić stavio burmu da potpuno “kopira” Lukasa

IMG_1633

Sinoćnu epizodu šou programa “Tvoje lice zvuči poznato” obeležio je pevač Željko Šašić, kome je imitacija Ace Lukasa donela pobedu. Kako bi što verodostojnije predstavio lik i delo Ace Lukasa, Šašić je na desnu ruku stavio burmu, koja predstavlja povezanost između njegove bivše žene Sonje i Vuksanovića.

Na ovaj detalj pažnju je skrenula Marija Kilibarda tako što je sinoć na svom Tviter profilu napisala “Shvatate li da je car Šašić stavio burmu, pa hit!”.

“Ovo bio još jedan humorističko-humanitarni šou, ipak, posle svega najvažnije je da nagrada ode u prave ruke, onima kojima je to potrebno, Dečjem onkološkom centru u okviru Kliničnog centra Beograd”, izjavio je Šašić posle proglašenja pobedinika.

Željko je pevao pesmu “Lična karta”, a žiri se složio da je ovo jedna od najboljih imitacija od početka šoua, a Ivan Ivanović je dodao da je samo po visini znao da ispred njega nije Aca Lukas. Na fenomenalne pohvale Željko je kratko odgovorio:

“Ovo je bio inspirativan zadatak”, bilo je sve što je rekao Šašić. Ali Ivanović ovde nije prestao sa svojim dosetkama pa je dodao “Odlično si imitirao Lukasa, on je tebe već imitirao”.

Autor: Life Content
Izvor: Alo