Miljana Kulic
Svet

24 Decembra, 2021 13:15

Dok je Zola u Zadruzi Miljana Kulić PROGONI devojke sa kojima ju je VARAO!

Miljana Kulić je sudeći po njenonoj objavi na Instagramu, krenulua u lov na sve devojke s kojima ju je Zola prevario. Podsetimo, Nišlijka je diskvalifikovana  iz rijalitija „Zadruga“ kada bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli štiklom razbila glavu. Iako je Zola tada uplovio vezu sa Neveno Savić i raskinuo sa Miljanom, ona ne prestaje da ga raskrinkava sve njegove prevere i preljube, i vraća se na njihov odnos.

Miljana Kulić PROGONI devojke sa kojima ju je Zola VARAO!

Sada je Kulićeva na Instagramu podelila fotografiju nepoznate plavuše, za koju tvrdi da se muvala sa njenim tadašnjim dečkom Zolom. Ona je ovom prilikom i istakla da više neće dozvoliti da je više bilo ko iskorišćava, ali i zapretila Zolinoj devojci.

Miljan Kulic preti na isntagramu

Instagram printscreen

Dotični je mislio da neću otkrilti sva njegova muvanja dok je bio sa mnom. Ova je još jedna u nizu. Još jedan dokaz da me je samo iskorišćavao. Ali svako snosi svoje kazne kad-tad. Jer mene niko više neće praviti budalom. Dosta moje grbače, dosta mog novca, dosta svega! A ovoj bih samo rekla da neće joj biti dobro ako me bude još dirala… Jer vi znate kad ga igram, ja igram na 1000 odsto, a ne kao neki, samo na 69 – poručila je Kulićeva na storiju.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ