scandal

April 17, 2019 17:30

By

DOKAZ DA JE VESNA ZMIJANAC VARALA MUZIČARE! Imala je sopstvenu izdavačku kuću NIKI preko koje je sve radila

Vesna Zmijanac tvrdi da nikada nije bila vlasnica izdavačke kuće “Niki”, preko koje je prevarila svoje kolege i autore pesama sa albuma “Svatovi” iz 1991.

Upitana da prokomentariše navode o toj aferi, ona je rekla da nema pojma o čemu je reč i da je oduvek imala saradnike i ljude zadužene da vode njenu karijeru.

– Nikad nisam imala firmu, pa ne znam o čemu se radi. Nisam imala potrebe da imam firmu, tako da su uvek drugi mislili o nekim stvarima. Ovo vam je jedina istina, nikad nisam imala firmu, tako da ko otvara, zatvara, kao što mnogo pišu što nema veze sa mnom, ja to više i ne pratim – izjavila je ona za “Premijeru”.

Kako piše Kurir, Vesna Zmijanac ipak nije govorila istinu. Prema podacima sa sajta Discogs, na kojem se nalazi baza objavljenih albuma izvođača iz celog sveta, jasno se vidi da je pomenutu ploču “Svatovi” 1991. godine objavila izdavačka kuća “Niki” u koprodukciji sa “Komunom”.

Vlasnici “Nikija” bili su Vesna Zmijanac i njen tadašnji suprug Vlada Jovanović, otac Nikolije Jovanović, po kojoj je firma i nosila naziv.

Podsetimo, muzičari Dragan Aleksandrić, Dragan Laban i Tomica Miljić oglasili u listu Sabor 1992. s tvrdnjom da ih je Zmijančeva prevarila tako što im nije isplatila honorare za prodatih 65.000 ploča njenog albuma “Svatovi”.

https://svet-scandal.rs/vesti/u-centru-skandala-vesnu-zmijanac-prozvali-da-kolegama-duguje-velike-pare-pa-pevacica-resila-da-otkrije-sta-je-istina/

AUTOR: scandal!

IZVOR: kurir

FOTO: Ivan Vučićević