Rođendan Danila Vučića
Svet

July 2, 2022 18:00

By

Zavirite u dom predsednika Srbije: Ovde živi Aleksandar Vučić (foto)

Dom Aleksandra Vučića odiše porodičnom toplinom

Sigurno ste se bar jednom zapitali kako izgleda dom Aleksandra Vučića. Predsednik Srbije ne otkriva često detalje o sebi, ali znamo da je srećno oženjen, da ima troje dece i da, kad završi dnevne obaveze, postaje jedan od nas – običan čovek, koji se trudi da živi kao sav normalan svet.

Dom Aleksandra Vučića će vas oduševiti

Gde tačno živi predsednik – to javnost ne zna, niti treba da zna. Razlog je, pre svega, bezbednosne prirode. No, danas svi imaju naloge na društvenim mrežama, pa tako ima i predsednik Vučić koji nam ponekad nam dopusti da zavirimo u njegovu oazu mira. Svaki slobodan trenutak koristi da se posveti deci, ćerki Milici i sinovima Danilu i Vukanu, naravno i supruzi Tamari.

Pročitajte: Aleksandar Vučić se potresnim rečima oprostio od Ksenije!

dom aleksandra vučića

Instagram

– Danilo i ja. Zajedno možemo sve – napisao je pored fotografije na Instagramu, na kojoj možemo da vidimo kako izgleda deo dnevne sobe u kojoj porodica provodi najviše vremena.

dom aleksandra vučića

Instagram

Sudeći po fotografiji, domom dominiraju nežni bež tonovi. Stilski nameštaj je bele boje, a svaki detalj osmišljen je sa puno pažnje i dobrog ukusa.

dom aleksandra vučića

Instagram

– Iskoristio sam slobodno vreme za igru sa posebnim prijateljima, Šarkijem i Zadom, divnim psima koje sam dobio u Bahreinu od šeika Nasera – napisao je predsednik ispod fotografije sa kućnim ljubimcima.

dom aleksandra vučića

Instagram

Gospodin Vučić voli da u svom domu ugosti i kolege iz drugih zemalja. Kada je Sebastijan Kurc, bivši kancelar Austrije, boravio u poseti Srbiji, pozvao ga je na roštilj.

‒ Divno popodne koje zajedno provodimo… Rekao sam Sebastijanu da je za nas Srbe najvažnije da budemo dobri domaćini i da nas najviše pogodi kada neko od gostiju kaže da to nismo bili. Za one radoznale, prvo što pripremam je biftek, uz najbolja srpska vina.

FOTO: ATA IMAGES