Dom Aleksandre Kovač
Svet

17 Januara, 2023 09:00

Niko nije mogao da pretpostavi: Dom Aleksandre Kovač pravo je iznaneđenje, odakle sve ovo FOTO

Dom Aleksandre Kovač u kom vladaju sreća i harmonija

Pevačica, kompozitorka, tekstopisac, aranžerka, producentkinja Aleksandra Kovač je baš sve što vam može pasti kad razmišljate o muzici, a proteklih godina se izdvaja kao jedan od najuspešnijih domaćih stvaralaca u oblasti filmske muzike, koju je, inače, magistrirala na Edinburškom univerzitetu.

Pročitajte: Aleksandra Kovač objavila fotku u kupaćem, pogledajte to telo

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Kovac (@aleksandrakovac)

Aleksandra Kovač živi kroz umetnost i ona je neraskidiv deo, pa nije ni čudo što su njen životni saputnik Roman Goršek svoj dom pretvorili u pravu umetničku oazu. Domaći mediji pisali su svojevremeno da par živi na Vračaru, u samom srcu Beogradu, gde uživaju u raskošnom domu kojim caruje vedrina.

Pročitajte: Stanijin praznično ukrašeni dom će vas očarati – Ovakvu jelku niko nije imao FOTO

Aleksandra je poznata po tome što ne otkriva javnosti previše o svojoj privatnosti, ali je više puta na Instagramu delila fotografije iz svog stana, pa smo imali priliku da vidimo kako izgleda okruženje u kom ona uživa i stvara. U svakom kutku mogu se naći brojni raznojbojni detalji zbog čega ovaj životni prostor deluje vrlo razigrano i optimistično.

Pročitajte: Aleksandra Kovač – Kako sam pronašla mir

Posebno je primetna njena ljubav prema plavoj boji u različitim nijansama, koja ona se može videti na stolnjacima, na tkaninama sa etno motivima, a posebno su efektni svetloplava zidna lampa i tamnoplava polica u trpezariji. Aleksandrin dom posebno je vedar zahvaljujući cveću, a u više navrata imali smo priliku da vidimo njene ljubičaste orhideje, dok je jednom pokazala i da u proleće uživa u mirisu zumbula.

Posebnu pažnju ona posvećuje detaljima, poput posuđa i dezena, pa neretko podeli fotografiju svojih zdravih i savršeno aranžiranih obroka. Stan naše muzičke zvezde je spoj modernog i vintidž, a pored toga što izgleda sjajno, on odiše udobnošću i porodičnom atmosferom.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Glossy

FOTO: ATA images