Dom Danijele Karić i Ivana MIleusnića svet novine svet portal
Svet

May 18, 2024 13:00

By

Danijela Karić otvorila vrata svog luksuznog doma: Ovo još nigde niste videli (foto)

Dom Danijele Karić i Ivana Mileusnića odiše komforom i luksuzom

Za Danijelu Karić i Ivana Mileusnića ovo su najsrećniji dani, s obzirom na to da je stigla prinova u porodici. Pevačica je u 40. godini dobila četvrto dete, a ona i njen suprug su ćerki dali staro srpsko ime Milica.

Dom Danijele Karić i Ivana MIleusnića svet novine svet portal

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Dom Danijele Karić i Ivana Mileusnića stvoren je za uživanje

Danijela i Ivan u braku su od 2019. godine i imaju sina Maksima, a sada i naslednicu, dok ona iz prethodnog braka ima sina i ćerku.

Par živi sa decom u penthausu na Senjaku. Dom Danijele Karić i Ivana Mileusnića ima oko 300 kvadrata, a na svakom koraku je luksuz.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danijela Karic (@danijelakaric)

“Ovakav prostor je idealan za nekog ko želi kuću, a u stvari je reč o stanu. U početku sam bila skeptična da će deca tu bezbedno odrastati, posebno zbog mnoštva stepenica. Međutim, super je što svako poseduje sopstveni kutak. Pošto smo mi Karići, generalno, velika porodica, ja imam tri brata, kad je tata počeo da radi i po svetu, omogućio nam je svima zasebne sobe sa pratećim kupatilima. Tako i ovde gornji sprat čine tri spavaće sobe i iz svake se ulazi u posebno kupatilo, a dole takođe postoji kupatilo, zatim je tu dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja i jedan deo koji smo pretvorili u igraonicu”, rekla je Danijela jednom prilikom.

Pročitajte MESECIMA SU OVO KRILI Danijela Karić i Ivan Mileusnić predstavili duet i sve oduševili

Danijela je ovde počela živeti nakon razvoda od prvog supruga, a ceo stan je opremila po svom ukusu.

U centralnom delu dnevnog boravka nalaze se dva klavira, koji za Danijelu ima poseban značaj, u njen dom su stigli iz Londona, baš kao i raritet – klavirska stolica Frenka Sinatre. U dnevnom boravku se nalaze i dve vitrine u kojima čuvaju brojne nagrade.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danijela Karic (@danijelakaric)

“Deo naših trofeja iz uspešnih karijera koje smo imali, moja lepotica u sviranju klavira, a ja u sportkom plesu. Nažalost, ove dve vitrine su male da bi u njih stali svi našu pehari i uspesi, ali lepo je da nas i ovaj delić sa nama svakoga dana podseća na to koliko smo bili, to jest, koliko smo posebni i nagrađeni za to. Slični se uvek pronađu!

Volim te ljubavi, ali moram da ti priznam da si Ti moj najveći i najlepši trofej, nagrada u životu. Baš sam ponosan na nas i na pobede i uspehe koje nas tek čekaju u životu, zajedno sam našom decom”, napisao je Ivan ispod video-snimka, koji je objavio na svom Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Mileusnić (@ivanmileusnic)

Takođe, imaju i ogromnu terasu od 100 kvadrata, četiri spavaće sobe i isto toliko kupatila.

Danijela je pre nekoliko godina izjavila da voli da je sve pod konac.

“Ne volim da robujem stvarima, jednostavno ga uvek uređujem tako da mogu komotno da živim. Volim kada je sve lepo i ušuškano”, istakla je Karićeva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danijela Karic (@danijelakaric)

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram