Trudna Kaća Lazić svet novine svet portal
Svet

May 31, 2024 11:45

By

Dom ispunjen toplinom: Oaza snova Darka i Kaće najlepša je u Brestaču, ovde će odrastati Kaćina i Darkova ćerka

Dom Darka Lazića odiše harmonijom i toplinom

Pevač Darko Lazić konačno je svoj život doveo u red, a sve zahvaljujući Katarini sa kojom se venčao pre skoro godinu dana. Otkad je s Kaćom pevač nijednom nije upao u nevolju, što mu se ranije redovno dešavalo. I dok je ranije uglavnom objavljivao snimke iz provoda, sada imamo priliku da ga vidimo kako kuva, priprema zimnicu, a sada nam je pokazao i kako izgleda dom Darka Lazića u najlepšim trenucima.

Dom Darka Lazića postaće bogat za jednog člana

Katarina Lazićsupruga Darka Lazića trudna je, saopštio je pevač pre nekoliko dana na svom Instagram profilu. On je objavio crno-beli snimak na kome se vidi i kako su on i njegova lepa supruga saznali kog pola je beba.

 dom Darka Lazića svet novine svet portal

Instagram

Pročitajte Na pomen njenog imena pevač pobesneo – Ne zanima me, ne stavljate me u kontekst sa njom

Međutim, pošto je snimak crno-beli, njegovi pratioci na Instagramu nisu uspeli da saznaju da li će popularni par dobiti sina ili ćerku.

Dom Darka Lazića ispunjen ljubavlju

U njihovom domu, kada je enterijer u pitanju, dominira bela boja, koja pruža bezbroj mogućnosti jer se slaže sa svakom kombinacijom. Dnevni boravak, pun svetlosti i topline, krasi beli nameštaj, a tu je i televizor velikih dimenzija.

 dom Darka Lazića svet novine svet portal

Instagram

Dugo se šuškalo da pevač ne viđa decu, te da sa bivšim izabranicama nije u dobrim odnosima, no, dolaskom na njegovu svadbu, Ana Sević je to demantovala. Ipak, Marina je tada javno rekla da odnosi između nje i Darka nisu baš najbolji, ali pevač je izjavio da će ubrzo sve doći na svoje mesto, što se ispostavilo kao tačno.

 dom Darka Lazića svet novine svet portal

Instagram

Lorena i Aleksej u poslednje vreme redovno borave u očevoj kući u Brstaču, u kojoj imaju svoje sobe, ali vreme uglavnom provode zabavljajući se s tatom koji se trudi da im svaki trenutak bude lepo ispunjen.

Pročitajte Direktno – Katarina Lazić otkrila koju partnerku Darko jedino nije varao s njom

Inače, Darko je kuću u Brestaču izgradio pre nekoliko godina, ali se u njoj još uvek nije zvanično skrasio, jer zbog posla živi na više adresa, a i često je na putu. Kada pevač i njegova supruga nisu tu, dom Darka Lazića prepuštena je njegovoj majci koja brine o njoj.

 dom Darka Lazića svet novine svet portal

Instagram

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram