Kuća Emine Jahović
prelepo

November 12, 2022 18:45

By

Eminin potez Mustafu ostavio bez reči: Kupila stan tik do njegovog doma, svakog dana ga gleda sa prozora, a opremila ga je svetski FOTO

Dom Emine Jahović odnedavno je na novoj adresi

Dom Emine Jahović odnedavno se nalazi na novoj adresi nakon što je rešila da sinove Jamana i Javuza približi njihovom ocu Mustafi Sandalu koji već dugo tvrdi da je u toliko lošim finansijskim uslovima da ne može da isplaćuje njihovu alimentaciju. Rešila je da se u to uveri iz prve ruke nakon što se turski pevač nehajno hvalio višestrukim skupocenim proslavama ovogodišnjeg venčanja sa novom suprugom Melis Sutšurup.

Sa terase novog doma pruža božanstven pogled na Bosfor i drugu obalu Istanbula, a svaki detalj porodičnog doma pažljivo je osmišljen. Sudeći po objavama na Instagramu stan Emine Jahović u glavnom gradu Turske odiše modernim izrazima, svedenim dizajnom i prefinjenim minimalizmom.

Pročitajte: Ponovo zaljubljena – Emina Jahović blista, svi komentarišu samo jedno (foto)

Dom Emine Jahović

Foto: Instagram

Dom Emine Jahović

Foto: Instagram

Prirodna svetlost i bela boja koja dominira od poda do plafona imaju neverovatnu moć u oblikovanju enterijera, što dokazuje i ovaj primer. Posebna priča su biljke, važan detalj u svakoj prostoriji. „Da li postoji osoba na svetu koja ovoliko voli cveće?“, napisala je Emina pored fotografija gde su u prvom planu prelepi buketi.

Pročitajte: Emina Jahović progovorila o bivšem suprugu – Posle svega što joj je učinio ona je ipak srpemna da ovo uradi za njega

Dom Emine Jahović

Foto: Instagram

Dnevna soba je prostrana i prozračna, glavna zvezda hodnika je pod od belog mermera, dok je vrt pun zelenila. Zastakljena vrata koja dele stan od dvorišta „čuvaju“ mala stabla maslina u saksijama, na koje je Emina veoma ponosna.

Dom Emine Jahović njena je nova oaza mira i sreće

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Pročitajte: Nesuglasice s bivšim su je promenile – Evo u čijem društvu uživa Emina nakon svih propalih ljubavi

Dom Emine Jahović

Dom Emine Jahovič mogao bi zbog toga da joj odmah postane i taličan, te da se tu najzad skrasi nakon turbulentnog perioda ali to bi podrazumevalo da će dugo biti praktično prva komšinica sa Sandalom s kojim već neko vreme nije u dobrim odnosima iz pomenutih razloga.

AUTOR: SVET

FOTO: Ivan Vučićević