Dom Ivana Ivanovića
Svet

May 2, 2023 14:30

By

Ivan Ivanović svojoj mezimici obezbedio najmoderniju sobu: Zavirite u kutak Lole Ivanović u kom najlepše bajke postaju stvarnost

Dom Ivana Ivanovića prilagođen je Loli, prelepi detalji 

Popularni voditelj Ivan Ivanović o svako mdetalju vodi računa kada je u pitanju njegom porodični dom a ada ne pričamo o otme da je spreman da za svoje naslednici sve učini. Dom Ivana Ivanovića uređen je sa stilom, a u njemu uživaju svi članovi porodice, a posebno mala Lola.

Pročitajte Ekskluzivno – Sad je jasno što je krije, Ivan Ivanović uslikan sa ženom, evo kako izgleda fatalna Anja FOTO

Dom Ivana Ivanovića

Foto: Rajko Ristić

Dom Ivana Ivanović odiše harmonijom, a pogledajte sobu njegove mezimice Lole

Soba Lole Ivanović pravi je raj za svako dete. Uređena u minimalističkom stilu, bez preteranog glomaznog nameštaja i dekoracije, koja se uglavnom mnogo više dopada roditeljima nego deci, dečija soba mlađe ćerke Ivana Ivanovića prostrana je i praktična.

Pročitajte Promenila je prezime i napustila Srbiju – Gde je posle razvoda nestala bivša supruga Ivana Ivanovića

Dom Ivana Ivanovića

Soba Lole Ivanović prostrana je i prepuna igračaka. Od drvene kuhinje, table za učenje slova, do omiljenih plišanih igračaka, sve je osmišljeno u skladu sa napretkom i razvojem male Lole, koja voli da se igra, ali kroz igru stiče brojna nova saznanja.

Pročitajte Kuhinja u kojoj se spremaju najlepši slatkiši za Lolu i Stašu – Zavirite u luksuzni stan Ivana Ivanovića (FOTO)

Dom Ivana Ivanovića

Roditeljima je pri kreiranju prostora za naslednicu najvažnije bilo da ona ima dovoljno prostora za nesputanu igru i istraživanje u čemu su definitivno uspeli piše Story.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Instagram