Miloš Teodosić ostavio Jelenu Orašanin
prelepo

13 Novembra, 2022 15:00

Za ovo su potrebni milioni: Jelisaveta i Teo otvorili vrata luksuznog doma u Bolonji FOTO

Dom Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića pravi je mali raj na periferiji italijanskog grada

Porodica Teodosić svoju intimu čuva sa posebnom pažnjom, a o njihovom životu i navikama domaća javnost malo zna, posebno od kada su se zbog Miloševog poslovnog angažmana preselili u Bolonju. Glumica i njihova deca Petra i Bogdan u stopu prate Miloša zbog njegovih poslovnih angažmana, pa su tako pre nekoliko godina svili porodično gnezdo u Bolonji gde on igra za tamošnji košarkaški klub.

Pročitajte: Jelisaveta menja profesiju – Glumica se suprotstavlja Teodosiću, podrška stigla samo od Bikovića (video)

Dom Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića

Foto: Instagram

Mesto gde provode većinu slobodnog vremena jeste luksuzna vila u elitnom delu Bolonje koju su pazarili čim su se tamo i preselili. Došao je trenutak da zavirimo u dom Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića. Luksuzna vila u Bolonji okružena je prirodom u kojoj posebno uživaju Bogdan i Petra.

Glumica i supruga proslavljenog košarkaša veoma je aktivna na društvenim mrežama te svoje pratioce često obraduje detaljima iz privatnog života, a objava koju je podelila pre nekoliko dana na „Instagramu“ otkriva kako izgleda njihova oaza mira.

Pročitajte: Najlepše je u majčinom zagrljaju – Jelisaveta Orašanin predstavila sina, isti je tata Miloš

Luksuzno opremljen i prostran kutak odiše pravom porodičnom atmosferom.U dnevnoj sobi dominiraju svetle boja te su kauč, tepih i zavese u istoj nijansi, a primetno je i da je glumica ljubitelj figurica i sličnih detallja te je dom ulepšala raznim sitnicama. Veliki trpezarijski sto za kojim se porodica okuplja na ručku okružen je stolicama u narandžastoj nijansi.

Prostrano dvorište i nekoliko terasa pružaju Teodosićima sjajan pogled. A moderna arhitektura učinila je njihov dom neverovatno funkcionalnim. Porodični dom Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića uređen je minimalistički, ali je sve skockano po meri skladne porodice.

Pročitajte: Ovako posle estetskih korekcija izgleda Jelisaveta Orašanin – Bujno poprsje u prvom planu (foto)

Spoljne zidove koji su od stakla okružuje ogromna terasa na kojoj najviše uživaju mališani Petra i Bogdan, dok smo na fotografijama često imali prilike da ugledamo i preslatku ljubimicu Ljubicu koja obožava da se izležava na mekanom tepihu, ali i na garnituri. Prostrani dom Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića pogodan je i za razne sportske aktivnosti te je glumica pored savršene figure pokazala i zavidno umeće sa fudbalskom loptom i na taj način pobrala brojne simpatije.

Dom Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića – mesto gde Petra i Bogdan najviše uživaju


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram