duško i jelena
Svet

11 Septembra, 2022 10:00

Ogromna promena, suza iz oka je kanula: Evo kako izgleda porodično ognjište Karleuše i Duška nakon razvoda (video)

Dom Karleuše izgleda sjajno…

Nakon saopštenja da je njihovoj priči kraj i to nakon 14 godina, Jelena Karleuša odlučila je da je vreme za velike promene. Ona je, naime, nakon odluke o razvodu od fudbalskog menadžera Duška Tošića, javnosti predstavila svoj novi dom a veliki fokus stavila je na garderober i dvorište u kom provodi najviše vremena.

– Da vam potvrdim, tako je. Počelo je prebacivanje stvari u moj novi garderober u novoj kući. Prebacivanje će sigurno trajati šest do sedam dana – rekla je naša pop diva koja je zatim pokazala unutrašnjost luksuznog garderobera koji je ujedno i Jelenin omiljeni deo kuće pored dvorišta i dnevne sobe.

Pročitajte: Usamljena a uspomene samo naviru – Ovo je mesto gde su Jelena i Duško često razmenjivali nežnosti (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Pop diva, koja je više puta istakla da nije rasipnica ali da obožava dobru garderobu i asesoare, novi dom uredila je po svom ukusu ali i željama ćerki Atine i Nike. Iako još uvek nismo imali priliku da vidimo kako izgleda kutak u kom njene naslednice provode najviše vremena, gde uče i rade domaći, sigurni smo da su te prostorije uređene po poslednjim trendovima. Ono u šta svakako imamo priliku da zavirimo jeste Jelenina oaza u sklopu kuće, tačnije dvorište za bazenom i prelepim zelenilom. Sve je veoma uredno, podšišano i čini se veoma pristupačno za uživanje a okućnica kao iz najlepše romantične bajke.

Pročitajte: Atina i Nika ovako slave rođendan – Od Duška nije stigla ni čestitka, a evo šta im je Jelena poklonila

 

Podsećanja radi, Jelena je pre nekog vremena sa svojim pratiocima podelila i informaciju da je u njenoj vili osvanula prelepa bašta u kojoj uzgaja domaće povrće.

– Samo da se pohvalim! Paradajz iz mog skromnog dvorišta. Miriše kao najlepši parfem i sladak kao šećer. Sledeće što želim da posadim je moj omiljeni luk srebrenjak – otkrila je ponosno popularna diva a mnogi su joj zbog ovoga aplaudirali.

Nakon ovako velikog koraka, promene životne sredine i sve u njoj, Jelena je nastavila dalje, ali bez Duška. Fokusirana je na decu, karijeru i dom, a dalji rasplet situacije i da li će do razvoda uopšte doći, ostaje samo da čekamo…

Pročitajte: Žao mi je što ovo nije doživela – Jelena Karleuša prerano izgubila još jednog člana porodice


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: Svet

FOTO: Instagram Screenshot