Muž Nade Obrić svet portal svet
Svet

June 16, 2024 15:45

By

Zavirite u dom Nade Obrić: Sve je sama sređivala, a na jedan kutak je posebno ponosna (foto)

Dom Nade Obrić prava je oaza mira

Pevačica Nada Obrić se povukla kada su u pitanju nastupi, a mirne penzionerske dane provodi sa porodicom u svom prelepom domu.

Dom Nade Obrić svet novine svet portal

Rajko Ristić

Dom Nade Obrić uređen je sa puno ljubavi i pažnje

Pevačica je oduvek isticala da joj je veoma bitno da njen dom bude uređen po meri svih ukućana, gde će se osećati porodični duh, mir i blagostanje, a s obzirom na to da je istinski esteta uređenje enterijera je prepustila svojoj mašti.

Dom Nade Obrić je sa puno pažnje sređen, a pevačica je više puta isticala da je ona svoj dom uredila tako da je svaki pedalj podseća na lepe momente i vraća joj osmeh na lice.

“Terasa je moj omiljeni kutak, svako jutro tu pijem kafu i ponekad uveče. To je moj ritual koji ne propuštam. Ima i mali televizor koji iznesem, pa bude pravi kutak za opuštanje i za neke lepe misli. Posmatram ljude kako prolaze, opuštam se dok gledam kako teče život. Posebno sam ponosna jer je to bila klasična terasa, pa sam svojim rukama gletovala, krečila i preuredila da bude baš po mom ukusu”, istakla je ona za Story.

Dom Nade Obrić svet novine svet portal

youtube printscreen

Prozračni dnevni boravak je uredila po svom ukusu, a ko kod da je poseti, ističe da je napravila istinsku oazu mira.

Pročitajte Nadu Obrić lekari jedva vratili u život – Predosetila da je teško bolesna, pa porodici rekla samo jednu stvar

“Ovo je kutak koji obožavam i koji sam uredila onako kako sam želela. Sad je to moja oaza mira. Posebnu pažnju sam posvetila detaljima i uspomenama koje čuvam godinama. Tu su fotografije koje volim da vidim i koje mi vrate osmeh na lice, nagrade koje sam dobijala kroz karijeru, ikone.”

Dom Nade Obrić svet novine svet portal

youtube printscreen

“Televizor je moja drugarica. Tu gledam sve – od političkih emisija pa nadalje, ali najviše sport. Užasno se nerviram kad gledam našu reprezentaciju ili Đokovića. Kad nešto zaškripi ili počnu da gube, mnogo se nerviram, ne znam koliko sam tableta zbog njih popila. Ali ima to razloga jer sam i sama bila sportista u mladosti pa je ostalo te energije u meni”, objasnila je jednom prilikom pevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nada Obric (@obricnada)

Nada otkriva da više ne provodi vreme u kuhinji, kako je to u mladosti činila, i ponosno ističe da joj deca udovoljavaju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nada Obric (@obricnada)

“Svojevremeno sam mnogo kuvala i to je deo kućnih poslova koje najviše volim. Međutim sada sve manje kuvam jer su me razmazila deca, snajka pogotovo. Ona kuva non-stop zbog dece i onda me svaki put zovu na ručak, ili ako ne mogu da dođem onda mi ona donese”, zaključila je Nada.

AUTOR: Svet

FOTO: Rajko Ristić, Bojan Vuković, Instagram, youtube printscreen