Stajling Nataše Bekvalac
Svet

January 8, 2023 12:30

By

Kao gumicom je izbrisala sve što je asocira na teške dane: Zavirite u renovirani dom Nataše Bekvalac FOTO

Dom Nataše Bekvalac u novom ruhu

Nakon teških životnih udaraca pre skoro pet godina, pop pevačica Nataša Bekvalac spakovala je kofere i sa ćerkama Hanom i Katjom otišla put rodnog Novog Sada želeći tamo da stvore mirnu porodičnu luku. Iako je pazarila nekretninu u strogom centru srpske Atine, ipak je vremenom shvatila da njena sreća ne stanuje na toj adresi pa se vratila u svoj penthaus u beogradskom naselju Dedinje.

Pročitajte: Ćerka Nataše Bekvalac već sad je modna ikona – Ovakav stajling bi poželela svaka devojčica FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Nedavno je dom Nataše Bekvalac od poda do plafona renoviran. Radovi su trajali nekoliko meseci, o čemu je novosadska Barbika često kroz šalu govorila na “Instagramu”, a sada kada je finalni proizvod tu jasno je da je za ovu bajku bilo potrebno dosta truda i rada. Udobnost, komfor i elegancija reči su koje savršeno opisuju stan u kojem Nata živi sa mezimicima, i koji je ona uredila baš za svoje i potrebe njenih naslednica. Iako ne voli previše da deli intimu sa fanovima, sada ima zaista čime da se pohvali.

Kako je i sama u više navrata isticala, izuzetno joj je važno da je dom u kom živi komforan i lepo uređen,a  po svemu sudeći Nataša nije štedela kada se odlučila za renoviranje, te je svoj dom opremila modernim, a istovremeno i elegantnim komadima, pažljivo vodeći računa o svakom detalju. Sve je uređeno sa stilom i opremljeno luksuznim nameštajem, te svaki kutak izgleda kao iz časopisa.

Pročitajte: Udaje se Nataša Bekvalac Pop zvezda konačno staje pred oltar, njeno srce ponovo voli (FOTO/VIDEO)

Dom Nataše Bekvalac

Foto: Instagram

U prostranoj dnevnoj sobi preovladavaju pastelni tonovi, pa je sve u beloj, bež i braon boji, a pored velike garniture na kojoj se Nata opušta nakon napornog dana, posebnu notu daju interesantni glomazni lusteri koji se savršeno uklapaju u celokupni ambijent. Raskošan dom Nataše Bekvalac mesto je puno topline i razumevanja, a da njenim devojčicama ljubavi ne manjka, evidentno je po njihovim širokim osmesima i posebno pozitivnom energijom kojom zrače.

Pročitajte: Rijaliti u domu Nataše Bekvalac – Pevačica pokazala kako izgleda njen luksuzni stan

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Poseban izgled i toplinu, porodični dom novosadske barbike i njene dece dobija tokom novogodišnjih praznika, pa su tako jelka, lampice i novogodišnja dekoracija još više upotpunila ovu idiličnu atmosferu. Njima se, pogađate najviše obradovala najmlađa članica ove ženske družine.

Pročitajte: Nataša Bekvalac krije da ima ozbiljnu bolest, ne da da ćerke išta primete

Dom Nataše Bekvalac

Instagram

Dom Nataše Bekvalac pravi je primer da kuća nije dom bez ljubavi. Hana, Katja i Nataša se trude svakodnevno jedna drugoj da ulepšaju trenutke, a ljubav je prisutna u svakom ćošku njihove oaze sreće i mira.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story.rs

FOTO: Ata images