dom nede ukraden
Svet

5 Jula, 2022 21:00

Našao mi se pri ruci kad je bilo najteže… Neda Ukraden o ljubavi s Tonijem Bijelićem (foto)

Dom Nede Ukraden prava je oaza za uživanje

Dom Nede Ukraden – Poznata pevačica odlučila je da obnovi mesto koje oduvek čuva u svom srcu

Jedna od najpoznatijih srpskih pevačica, Neda Ukraden, godinama je razmišljala o tome da bi bilo lepo da se vrati na mesto odakle je potekla, a sada joj se ta želja i ostvarila. Naime, Neda je odlučila da renovira i sredi porodičnu kuću u kojoj se rodila pa je otišla u mesto Imotski u Hrvatskoj.

Pročitajte: Pevačica OGORČENA – Neda Ukraden mi je bila ikona, a sada sam razočarana

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Ona je od stare kuće napravila vilu iz snova, a sudeći prema fotografijama prvi posetioci su već bili kod pevačice u gostima. Zvezda nekadašnje Jugoslavije je na društvenim mrežama objavila fotografije koje svedoče o tome da je Neda sebi izgradila još jedan raj na zemlji, u kojima ne uživa sama već su tu njeni najvoljeniji, prijatelji i porodica.

Pročitajte: Koleginica sve rekla – Vesna Zmijanac glumi intelektualku sa osnovnom školom, a Neda Ukraden je opasna

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Nakon što je objavila fotografije nizali su se komentari, a jedan je posebno bio emotivan:

Nigde nema mira, nema te tišine kao tamo gde te mati zove sine.

Kuća bake i deke Nede Ukraden, a sada i njena kuća, nalazi se na samo 30 km od mora, ali je pevačica ipak želela da užitak tokom boravka bude potpun pa je u dvorištu napravila ogroman bazen, koji predstavlja najveću radost njenim unucima.

Pročitajte: Neda Ukraden ruši sve granice – Ušla u osmu deceniju, a ovako se obukla

Podsetimo se, jedna od nerazjašnjenih ljubavnih priča u Nedinom životu bila je ona u kojoj se pominje muž Dragane Mirković. Ipak i ne tako davno, spekulisalo da je prelepa pevačica Ukrade bila u vezi sa Tonijem Bijelićem pre njegovog braka sa Draganom. Neda je tada za „SVET“ otkrila prirodu odnosa s Tonijem Bijelić es kojim su je svojevremeno povezivali.

– Mislim da ljudi preteruju. Toni je divan čovek. Nema pevača koji je radio u Beču, a da mu on nije pomogao. U austrijskoj prestonici sam imala iznajmljen stan od ’92. do ’96. godine i pošto Toni odlično govori nemački, našao mi se pri ruci – rekla je Neda a potom iksreno odgovorila da li je među njima bilo nešto više od prijateljstva:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

– Ne. On je znatno mlađi od mene. E sad, da li se ja nekome sviđam malo više nego što je to normalno, to ne bi trebalo da pitate mene. To je za mene svakako kompliment. Ali, ponavljam da je on mlađi od mene, par je sa Draganom. Ona i Toni imaju sjajan brak i svaka druga priča je besmislena – rekla je iskreno Neda koja na pitanje o njenoj najvećoj ljubavi nije želela da odgovori.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Glossy / Svet