Dom Radoša Bajića svet novine svet portal
Svet

June 20, 2024 18:15

By

Komšije mu zavide: Radoš Bajić je najbogatiji srpski glumac, evo kakvu kuću iz snova je obezbedio porodici FOTO

Dom Radoša Bajića oaza je mira

Glumac, reditelj, scenarista… Sve su to zanimanja Radoša Bajića iza koga su ostvarenja za koje je dobio brojna priznanja, a mnoga ga tek čekaju. Ipak, ono što je njemu iznad svih uloga, filmova, serija i nagrada je njegova porodica. Dom Radoša Bajića odiše neverovatnim mirom i niko nije imao predstavu da je ovoliko lepo i prijatno…

Dom Radoša Bajića – U kući je uvek veselo

On je kako mnogi tvrde, najbogatiji među glumcima, ali ne zbog materijalnog bogatstva koje poseduje, već što mu je pošlo za rukom ono što je retko kome, da pod istim krovom živi sa svim svojim potomcima. Upravo zbog toga, dom Radoša Bajića puna je graje, osmeha…

Pročitajte Radoš Bajić iskreno – Srpski narod bio je lepši, bolji i čistiji bez rijalitija 

U mirnom kraju Beograda smeštena je trospratnica u kojoj živi glumac sa suprugom Milenom, ćerkom Jelenom i njenim suprugom, sinom Nedeljkom i njegovom lepšom polovinom, kao i glumčev najveći ponos i radost, unuci Sofija, Lenka, Aleksandar i Filip. A, tu su i kučići koji svakodnevno trčkaraju po prostranom dvorištu.

Dom Radoša Bajića svet novine svet portal

Instagram

A kakav je Radoš domaćin svedoče i komšije porodice Bajić, koje o glumcu i njegovim naslednicima imaju samo reči hvale. Kažu da je Bajić baš onakav kakav je i na televiziji, neposredan, nasmejan i uvek i prema svima veoma ljubazan.

Dom Radoša Bajića svet novine svet portal

Instagram

I, ma koliko svi hvalili glumca, on uvek ističe da je stub njegove porodice i kuće uvek bila njegova supruga Milena, zbog čije bolesti je cela porodica prošla kroz veoma težak period. Međutim, Bajići su se tad, kao i uvek, držali zajedno i kako oni kažu, uz Božju pomoć, iz svega izašli još jači i još bliži.

Dom Radoša Bajića svet novine svet portal

Instagram

Podsećamo, Radošev film “Heroji Halijarda” koji je okupio brojne glumačke veličine, a jedan od njih je i Žarko Laušević odlično je prošao o čemu se i dan-danas govori.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images