Dom Saše I Nevene Joksimović svet novine svet portal
Svet

June 15, 2024 15:45

By

Dok se Željko i Jovana Joksimović baškare u luksuznoj vili od 3 miliona, njegov brat živi ovde (foto)

Dom Saše i Nevene Joksimović mesto je gde oni pronalaze sreću i mir

Saša i Nevena Joksimović jedan su od onih parova čiji odnos intrigira javnost. Tome umnogome doprinose objave koje je na “Instagramu” glumac u više navrata delio, pa su i česti naslovi na temu njihovih nesuglasica u braku.

Dom Saše i Nevene Joksimović svet novine svet portal

Ata images

Dom Saše i Nevene Joksimović predivno je uređena nekretnina

Kada je glumac prošle godine na iznenađenje mnogih objavio da se razvodi od supruge sa kojom je 22 godine u braku, par je bio glavna tema svih medija, a ubrzo je zatim stigao demant poznatog glumca na tu temu.

“Desilo se to da se napravila priča o razvodu preko Instagrama. Malo je glupo na taj način okončati život koji je trajao 22 godine. Kad se posvađamo ili sporečkamo, imamo internu šalu da kažemo: Izvini se, inače sad stavljam na stori. Moj telefon se razbio i ta objava je visila dva sata bez preke potrebe”, rekao je glumac za “Story”, a na pitanje da li je taj potez bio ishitren i plod nesporazuma, on je kratko odgovorio “Da”.

Pročitajte Saša i Željko danas žive u luksuzu, ali srce ih uvek vuče u ovu skromnu kuću u selu nadomak Uba (foto)

Dom Saše i Nevene Joksimović u koji su se još na početku braka uselili i u koji su oni godinama ulagali pravo je mesto za pronalazak potrebnog mira i uživanje u svim dražima porodičnog života.

Dom Saše i Nevene Joksimović svet novine svet portal

Instagram printscreen

Stan u kojem sa svojim sinom provode najviše vremena uređeno je sa puno ljubavi i pažnje, a prema fotografijama koje se mogu videti, primetno je da su komadi nameštaja pažljivo birani.

Udobnost je bila prioritet supružnicima koji su prostrani dnevni boravak opremili velikom garniturom bež boje, a tu je i najmodernija tehnika kao i mnoštvo umetničkih slika, figurica i detalja koje prostoru daju poseban pečat.

Dom Saše i Nevene Jokvimović svet novine svet portal

Instagram printscreen

Poseban odnos svakako imaju tata i sin koji kojem je glumac uzor i najbolji prijatelj, a jedna od glavnih izvora ljubavi i dobrog raspoloženja svih članova jeste i ljubimac koji posebno uživa u naručju tinejdžera Ilije.

Dom Saše i Nevene Jokvimović svet novine svet portal

Instagram printscreen

Predivnom ambijentu i pravoj porodičnoj atmosferi najviše zapravo doprinose nasmejani ukućani koji se na kraju svakog napornog dana uz šaljive razgovore najbolje opuštaju.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram