Negovan izgled Emine Jahović svet portal
Svet

February 23, 2023 11:30

By

Emina i sinovi zavijeni u crno: Emotivno sam slomljena, suočena sa strašnom tragedijom…

Domovina Emine Jahović pretrpela je strašne udare 

U razornom zemljotresu koji je pre nekoliko dana pogodio jug Turske i Siriju poginulo je više od 28.000 ljudi, a više desetina hiljada je povređeno.

Emina Jahović teško je podnela ove vesti, a nemili događaj otvorio joj je nove rane na duši i izazvao krucijalne promene u dosadašnjim planovima.

Pročitajte: Emina Jahović u suzama zbog nesreće koja je pogodila Tursku, tamo joj je porodica – Moli za pomoć

Emina Jahović

Ata images

Naime, pop zvezda pre mesec dana najavila je da će kao poklon onima koji vole njenu muziku na Dan zaljubljenih objaviti duetsku numeru sa Acom Pejovićem na kojoj je dugo radila.

Nažalost, pomenuta ideja nije sprovedena u delo a razlog je tuga Emine Jahović zbog zemljotresa koji je pogodio Tursku. Domovina njenih sinova Javuza i Jamana i njeni žitelji suočeni su sa stravičnom sudbinom. Mnogo ljudi izgubilo je živote i domove, a s tim u vezi smatrala je da je neukusno da u ovom trenutku, dok turski narod pati, objavljuje novu pesmu.

Pročitajte: Rođendanska fotografija Javuza Sandala – Sin Emine Jahović proslavio divan dan uz prelepu tortu FOTO

Kako smo od njenog kolege Pejovića saznali, duet će svetlost dana najverovatnije ugledati oko osmog marta, Dana žena, a evo kako je Emina pratiocima na “Instagramu” pojasnila ovu svoju odluku, piše Story.

– Moji divni fanovi i ljubitelji moje muzike…Dobila sam gomilu poruka u DM vezano za objavljivanje duetske numere sa mojim kolegom Acom Pejovićem na Dan zaljubljenih. Kao što je svima dobro poznato Tursku su zadesila dva jaka zemljotresa, jedan za drugim. Ovo je jedan od najtežih perioda sa kojima se ova zemlja ikada susrela i ja sam, kao i svi građani, emotivno slomljena. Turska je izgubila dosta života i pretrpela je ekstremna oštećenja. U naredna dva dana, ukoliko stvari ovde krenu nabolje, saopštiću vam novi datum objave pesme. Hvala na razumevanju. Voli vas E.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: ATA images