Doručak Veljka Ražnatovića svet portal svet
Svet

June 18, 2024 14:30

By

Deca mu za doručak jedu viršle, a pogledajte kako izgleda Veljkov jutarnji obrok od preko 1000 kalorija (foto)

Doručak Veljka Ražnatovića je domaćinski

Nedavno je u medijima osvanula forografija sinova Veljka Ražnatovića na kojoj se može videti kako Željko i Krstan doručkuju.

I dok su bokserovi naslednici jeli viršle, doručak Veljka Ražnatovića je potpuno drugačiji.

Doručak Veljka Ražnatovića svet portal svet

Ivan Vučićević

Doručak Veljka Ražnatovića mora biti obilan

Mnogi su videvši doručak Veljkovih sinova izneli kritike na Bogdanin račun, uz reči da deci daje nezdavu hranu, zaboravljajući dve činjenice. Prvu, da sva deca ponekad jedu ono što nije zdravo i drugu da se Bogdanini roditelji bave proizvodnjom i preradom pilećeg mesa, te nema sumnje da za svoje unuke Danijela i Bogdan prave viršle od čistog mesa.

Doručak Veljka Ražnatovića svet portal svet

Instagram

Pored svega toga, Veljko se trudi da njegovi i Bogdanini sinovi ne odrastaju drugačije od ostale dece, zbog čega se i preselio u Titel.

Tamo vodi jedan, kako on voli da kaže, farmerski život, ustaje pre svitanja, trenira, brine o farmi svinja koju je napravio, a njegova deca uživaju u čistom vazduhu i prostranstvu koje ih okružuje.

Pročitajte Koja je bolja domaćica – Gulaš Danijele Rodić više nije Veljkovo omiljeno jelo, Bogdana spremila kraljevski obrok 

S obzirom na to da mnogo trenira, ali i radi teške fizičke poslove, Ražnatović se i hrani u skladu s tim, pa je i njegov doručak veoma obilan i kaloričan.

Pet jaja, domaća slanina, paradajz i sir su ono što Veljko veoma često doručkuje, što je i pokazao na svom Instagram profilu. A, ovaj doručak ima preko 1000 kalorija.

Doručak Veljka Ražnatovića svet portal svet

Instagram

On je nedavno učestvovao na Evropskom prvenstvu u boksu, zbog čega je morao da skine veliki broj kilograma o čemu je nedavno progovorio “Laganom potkastu”.

– Smršao sam 10 kilograma. Imao sam posebnu ishranu – nisam jeo ništa! Samo belanca, bademe, musaku od tikvica… – otkrio je Veljko, koji će uz ovako obilnu ishranu nesumnjivo vratiti kilažu od pre Evropskog prvenstva na kome je osvojio bronzanu medalju

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM