svet

August 3, 2016 16:09

By

Dosta joj estrade: Sandra Afrika ide u penziju, a evo čime će se baviti…

sandra - afrika - instagram

Sandra Afrika trenutno se nalazi na crnogorskom primorju i ne odvaja se od svog dugogodišnjeg dečka Mikiše, a pevačicine fanove će sigurno rastužiti vest da uskoro planira da se – penzioniše.

Sandra je deset godina prisutna na muzičkoj sceni, a njen početak svi vezuju za Mileta Kitića. Iako joj ne imponuje da je nazivaju igračicom, pevačica se ne trudi da objašnjava ni da se ikome pravda.

“Znate kako, deset godina ne izlazim iz diskoteka, pevam non-stop. Imam svoj bend, pevam uživo i ne skidam se na nastupima. Ja nisam striptizeta, nego pevačica, tako da me ljudi više i ne pitaju da se skidam. Jedino su mi spotovi provokativni”, rekla je Sandra za “Kurir stars”.

Godinama kruže priče da Sandra Afrika zarađuje ogromne pare i da ih nije stekla svojim radom, a pevačica je istakla kako je te glasine uopšte ne pogađaju i da će se uskoro povući sa scene, te živeti potpuno drugačijim životom.

Ma, toliko ima lepih i zgodnih devojaka, evo i ja idem ka tridesetoj, pa ću polako u penziju. Važno je samo dobro održavanje, trudim se da treniram, a i imam dobru genetiku”, rekla je Sandra, koja je otkrila i svoje buduće planove, odnosno šta planira da radi kada se povuče sa estrade.

Planiram da izgradim hotel u Crnoj Gori. Ne mogu ceo život da pevam, mora da se živi od nečega. Sve sam pošteno zaradila, ali nemam ništa na svoje ime, tako da uživam. Nikome dužna nisam ostala, ukrala nisam i sve je kako treba“, završila je seksi crnka, koja planira i da jednog dana osnuje porodicu sa svojim dečkom, koga, kako kaže, ne bi menjala ni za šta na svetu.

AUTOR: svet.rs

FOTO: instagram/ sandra afrika