dragana katic voditeljka 1
Svet

September 30, 2021 15:23

By

Dragana Katić ISKRENO o svojim estetskim zahvatima! Priznajem, mene sve BOLI! (VIDEO)

Poznata voditeljka Dragana Katić iskreno o svojim estetskim zahvatima, koje je počela da radi u svojim četrdesetim godinama, odnosno kada je prvi put ubrizgala botoks.

Dragana Katić ISKRENO o svojim estetskim zahvatima!

Dragana Katić ne krije da ja ubrzo zatima krenulu redovno da neguje lice, i to skoro svim dotupnim metodama. Serdila  nazolabijalne bore, hijaluronom se osvežila lice, onda su krenule mezoterapije. Sada najčešće praktikuje PRP metodu i biorevitalizaciju.

Dragana je u razgovoru za HELLO otkrila i koji joj je tretman bio najbolniji.

Biorevitalizacija je efekat koji koži daje savršen rezultat. I vidi se na koži savršen rezultat, ali je… onako, peče i boli. I ja inače imam prag boli vrlo nizak, tako da mene sve boli. – iskreno je odgvorila voditeljka.

dragana katic voditeljka

Na pitanje da li je na specijalnom si režimu ishrane, odgovrila je da nije, ali da se pridžava ovih pravila.

Specijalni u smislu da sam izbacila sve ono čime sam se častila, i što je bio moj greh tokom leta. Sada sam grehove izbacila i sada sam bezgrešna žena. Što se tiče, eto ne znam, testa sladoleda, slatkiša, polako krećem i da se vraćam u teretanu. Mislim, ono posle, baš jedno godinu i po dana odsustvovanja. Tako da se nadam da ću za jedno, četiri, pet meseci da se vratim…

Inače, Dragana Katić redovno vežba ali je situacija sa koronom baš poremetila, jer je bila zabrinuta da se ne zarazi, sada se ipak vratila svojoj rutini.

Ovo je prosto sad bila situacija takva, pa sam malo i ja onako sa puno straha, svaki dan očekivala, plašila sam se da idem u teretanu. Imala sam eto taj problem, sa sobom, pa nisam. I malo sam se stvarno, ovaj opustila, ali nadam se da ću za neka dva tri meseca da budem u fit formi. – rekla je ona.

Priznajem, mene sve BOLI!

Uprkos treninzima i redovnim terpaijama, pojava na bora na licu je pomalo zastrašujuća činjenica za Draganu, kao i za svak

Pa znaš šta, ja imam utisak da se negde probudiš. Ja sada ne mogu da se setim koje su to godine bile, ali negde blizu pedesetog rođendan. Gde se negde probudiš ujutru i ukapiraš, piše na licu ovako: pedeset! I vidi se. To mi je negde onako… videla sam, videla sam tonus kože, videla sam kako izgleda, to mi je onako bilo najkritičnije. – ne stidi se Dragana.

Da li ikad pomislila nema veza, kada budem imala 60. Godina uradiću lifting i to je to?

Ne, ne sigurno ću, sve ono što mi bude smetalo, uradiću, samo što… Za lifting je zaista potrebno da, to je bar moje, ovaj moj stav prema tome. Vrlo dugo ću odlučivati gde, gde ću da uradim, kod koga ću da ga uradim.  Ali će to biti onako vrlo pažljivo dogovoreno da to u stvari bude lifting, koji će osvežiti. Osvežiti samo lice, a ne nikako onaj lifting koji će se iz aviona videti.  – odlučna je Dragana Katić.

FOTO: PRINTSCREEN