Dragana Katić i Hari 1
Svet

10 Maja, 2022 19:10

Suze same teku: Tragične vesti o gubitku razorile Draganin dom

Dragana Katić uvek je nasmejana a mnogi ne znaju da taj osmeh krije tužnu priču

Popularna voditeljka Dragana Katić prošla je kroz teške životne trenutke kada je umalo ostala bez ičega. Prvi finansijski udarac, voditeljka je doživela kada su na berzama propale akcije koje joj je otac ostavio u nasledstvo. Bukvalno, voditeljka je preko noći ostala bez novca koji je trebalo da bude sigurnost za nju i sinove. U taj rizik uvukao ju je prijatelj koji je mislio da zna da trguje deonicama, ali je nažalost pogrešno procenio trenutak.

Pročitajte: Tuga jedne samohrane majke: Dragana Katić ponovo u suzama zbog sina Bobana

Dragana Katić – Udarac kakav nije očekivala

Iako je izgubila novac, Dragana je zadržala dostojanstvo. Nedugo posle toga život joj zadaje novi udarac – majka joj je teško obolela. Bez razmišljanja o novcu i svemu što se dogodilo pre toga, Dragana je bila spremna na sve samo da spasi majku. Bez razmišljanja je prodala stan kako bi joj platila lečenje i ostatkom tog istog novca isfinansirala je i sinove koji su se školovali budući da od oca nisu dobijali ni dinara.

Pročitajte: Dragana Katić otputovala kod sina, a dočekala je snajka, i to rečima kojima se nije nadala

Nažalost, majku nije uspela da spase, ali je decu zasigurno izvela na pravi put i to bez ičije pomoći. Voditeljka Dragana Katić je nakon mučnog perioda kupila novi stan, dobila priliku da vodi najgledaniju muzičku emisiju i sada konačno može da se pohvali da je srećna u životu.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Ivan Vučićević / Rajko Ristić / Grand TV