dragana mirković 1
Svet

6 Januara, 2021 20:00

Dragana Mirković OTVORENO o koleginici koja joj PODMEĆE NOGU! „Imam SVE DOKAZE!“

Dragana Mirković prvi put ove godine nije organizovala tradicionalni novogodišnji program na svojoj DM Sat televiziji, niti je upriličila set prazničnih fotografija, čak je ljubazno odbila sve medijske kuće koje su želele sa njom da urade praznične intervjue i priloge.

Dragana Mirković  odustala od borbe sa vetrenjačama!

Iako je pandemija korona virusa logično opravdanje, njena koleginica otkriva da se Dragana povukla jer joj je preko glave podmetanja i spletki.
Svi znaju koliko Dragana voli ta okupljanja, da ugosti kolege, pa i vi mediji ste uvek dobrodošli, ali odustala je jer nema žena snage da se bori sa vetrenjačama. Večito isti problemi i podmetanja. Ostala je u Beču sa porodicom. Tamo nema nikakvih trzavica iako je ova godina za nju bila jako teška. Teroristički napad u Beču ju je baš potresao, a Džejeva smrt unesrećila –  kaže Draganina koleginica, ne želeći da joj pominjemo ime kako se i sama ne bi našla na tapetu. Dragana nije želela da se sada oglašava, ali svojevremeno je priznala da je zbog jedne koleginice imala velikih problema:

dragana mirković 2

Dragana Mirković otvoreno: „Zna se iz koje kuhinje kreću negativne priče!“

– Meni je jako teško da pričam o tome. Pa, svi negativni komentari dolaze od kućnih prijatelja koleginice koja me ne voli. Ja nisam na estradi aktivna kao ranije. Mene održava na sceni ljubav prema muzici i fanovima. I uvek kada se nešto lepo desi, bilo privatno ili poslovno, odmah idu neke negativne priče na račun mene ili moje karijere, zna se iz koje kuhinje. Često su bili naslovi kada ja održim neki koncert da je bilo nekoliko hiljada ljudi, a kad neka druga koleginica održi koncert to je 100 ili 150 hiljada. Meni je lepo sa mojih ‘nekoliko’ hiljada. Ja nažalost ne mogu da na prostor koji prima 70.000 ljudi dovedem 150.000. Ili primer iz Švajcarske, gde u klubu koji prima 2.000, kod nje dođe 500, ja napunim  lokal, a u novinama je bilo da je kod nje bilo 5.000, a kod mene 1.500 – izjavila je pre tri godine za bosansku televiziju Dragana, a kasnije za „Glamur“ objasnila:

PROČITAJTE JOŠ: Dragana Mirković spiskala 30.000 evra!

– Mislila sam da ću time što sam se povukla iz javnosti i baš retko me ima u medijima, kupiti svoj mir, a zapravo nekima smeta moje postojanje. I dalje ne mogu da prihvate moju sreću. Mislila sam kad sam se odselila za Austriju da će se sve smiriti, ali i dalje postoji neko kome smetam. Nema me puno u medijima. Ne smetam svojim pojavljivanjem, ali očigledno smetam svojim postojanjem. Smeta mi, i boli me kad su neki loši prema meni. Nemam problem da neko pogreši, imam problem kad se ogreši, pa ne prizna to. Iskreno, ne bih volela da moram da progovorim o svemu. Ja sam osoba koja ćuti i čeka. To ćutanje je bolno za mene. Mnogo veći problem bi mi bio da progovorim. Imala bih dokumentovano sve da kažem, ali ne bih volela da moram.

dragana mirković i lepa brena

Dragana Mirković otvoreno: „Karleuša, Brena i Bekuta znaju kako da me podignu!“

Problemi su se nastavili i u prošloj godini, pa je za Hepi televiziju rekla:
Osećaji poput ljubomore i zavisti su meni strani. Zamisli da se budiš u glavi sa osobom koju mrziš. To nije život, to je užasno. Ja ne mogu da verujem da neko može da bude negativan, a da se bavi muzikom. Plus da teraš neke ljude da rade loše stvari u tvoje ime, a ti sediš u belim rukavicama posmatraš. Moji prijatelji to ne smeju da urade nikom, jer posle toga ne bi bili ni saradnici, ni prijatelji. Šokirala sam se kad su izgubili nerve, pa u jednom momentu više nisu išli preko drugih u napad i udarali mi nož u leđa, nego direktno i javno, verovatno iznervirani što ne mogu da me unište. To su nesrećni ljudi. Posle svih problema koje sam imala, možda je jednu osobu trebalo da zabranim na televiziji, a nisam. Ta osoba ne mora da se izvini, ali ako kaže: ‘E, ono je stvarno bilo glupo’, meni će biti dovoljno. Verujem u boga, karmu, sudbinu, energiju i, kada bih nekom loše pomislila, bila bih uplašena da mi se nešto ne dogodi. Ako bih progovorila o svemu što mi je rađeno, nekom bih napravila ozbiljan problem. Ne u smislu da bih tu osobu rastužila, već zaista problem. Ne želim pred kraj karijere da se bavim tim stvarima, ali ako puknem, neće biti dobrorekla je Dragana koja je priznala i da joj je Jelena Karleuša osvedočeni prijatelj i da se pokazala kada su joj nameštali lažne tekstove, ali i da sa Brenom ima 33 godine dugo prijateljstvo:
– Njih dve i Ana Bekuta znaju da me podignu kad padnem, to je nešto savršeno. Mi se ne doživljavamo kao konkurencija.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET