Dragana Mirkovic i Toni Belic
Svet

28 Februar, 2022 17:00

Ljubavna priča Dragane Mirković: „Od Tonija sam na prvom sastanku dobila dijamante!“

Kada se pre više od trideset godina pojavila na javnoj sceni, pevačica Dragana Mirković pobrala je simpatije širom bivše Jugoslavije, koje nisu prestale ni dan danas. Naprotiv, broj njenih fanova svakodnevno raste, a Gaga sa istim žarom peva i sada, kao i na početku karijere.

I dok se o njenoj karijeri sve zna, pevačica je od samog početka svoj privatni život pokušala da drži mimo očiju javnosti. Istini za volju, uz njeno ime nikada se nisu ni vezivali nikakvi skandali, burne veze, ili bilo šta slično.

Ono što je poznato je da je udata za austrijskog biznismena Tonija Bjelića, te da ima sina Marka i ćerku Manuelu, koji ne žele da budu deo javnog života.

A, poznato je i to da joj brojne pevačice zavide, jer je, kako kažu, upecala muža koji je obožava i koji joj je omogućio život dostojan prave princeze.

No, Dragana se nikada nije hvalila, ni ljubavlju, ni bogatsvom… Ipak, jednom prilikom za „Svet plus“ ispričala je kako je počela njena bajka sa Tonijem.

– Tonija sam upoznala kada sam došla u Beč da održim dva koncerta. Koncert je trebalo da bude jedan u nizu od hiljadu već održanih, nije mi palo na pamet da će se dogoditi nešto posebno. U hotel po mene dolazi organizator, vidim nije sam, sa njim je neki mladić, iskreno, primetila sam samo da je visok. Kako se ispostavilo, organizatou se pokvario automobil, pa je po mene došao s Tonijem. Otpevam koncert, vrate me u hotel. Sutradan je usledio drugi koncert, a Toni je ponovo dašao po mene, iako je organizator popravio svoj auto. Tada sam imala priliku da ga malo bolje pogledam. Završim i taj drugi koncert, vrate oni mene u hotel… Sutradan negde oko podne zovu me sa recepcije. Bila sam ubeđena da su to rođaci iz Beča, sa kojima je trebalo da odem na ručak, i koji su trebali da me voze do aerodroma. Javim se na telefon, kad ono ljubazan i prijatan muški glas govori: „Ja se izvinjava, Toni kraj telefona. Ja sam vas vozio. Želja mi je da popijemo kafu zajedno, a doneo sam vam i neku sitnicu“. Za ta dva dana videla sam da je mladić zaista okej, te da neću doći u neprijatnu situaciju. Uz sve to, svakako je trebalo da napustim sobu. U tom trenutku su i rođaci trebali da dođu po mene, ali su zbog gužve u gradu kasnili puna dva sata. To ja nazivam sudbinom – rekla je pevačica i nastavila:

(FOTO) PRVI PUT U JAVNOSTI: Pogledajte kako je Dragana Mirković izgledala na svojoj SVADBI!

– U razgovoru shvatim da čovek priča kao da ja govorim, dopada mu se sve što i meni… U jednom trenutku sam pomislila da mu je neko ispričao sve o meni, ali nije bilo šanse… Iznosio je neke stavove koji su isti kao moji, a za koje niko sem mene nije znao. Tako ja za tih dva sata shvatim da je on savršen, predivan čovek, koji je moja druga polovina… Pomislila sam da nikad nisam srela čoveka koji je tako pametan i tako kvalitetna osoba. Tog trenutka se nisam zaljubila u muškarca, već u čoveka. Tek kasnije je došla ljubav prema Toniju kao muškarcu – priznala je Dragana.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Mirković (@dragana_mirkovic)

Mislila da je dobila parfem, kad ono…

– Kada je došao da me vidi, s izgovorom da mi je doneo neki poklon, zahvalila sam se i rekla da nije trebalo. Mislila sam da je u pitanju neki parfem. Mi smo se i ispričali, a ja poklon nisam ni otvorila. Tek u avionu sam otpakovala poklon, i dalje misleći da je unutra parfem. Kad sam umesto parfema ugledala dijamantsku narukvicu i prsten, umalo nisam pala u nesvest. Bilo mi je jako neprijatno i žao što nisam otvorila poklon pred njim i vratila mu ga. Pošto sam ja malo starija od Tonija, pomislila sam: „Kako je mali namazan!“. Nije mi tražio broj telefona, ali je u kesicu sa poklonom stavio i svoju vizit karticu. Posle svega, bilo je glupo da se ne javim. Pametnica, naterao me je da se javim. Prvo što sam uradila kad sam stigla kući, okrenem njegov broj, on mi je tek kasnije priznao da su mu se odsekle noge kad je video pozivni broj iz Beograda. Pristojno sam se predstavila i zahtevala da mu vratim poklon, on je na to rekao: „Meni je zadovoljstvo da vam tako nešto poklonim, vi ste jedna divna osoba, ne dolazi u obzir da vratite poklon, i nećete uspeti da ga vratite, samo možete da se revanširate tako što ćete me ponekad pozvati, da vam s vremena na vreme čujem glas“.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Mirković (@dragana_mirkovic)

Nakon sedam dana shvatila sam da o njemu razmišljam. Krenuli su pozivi… Onda su usledili sati i sati telefonskih razgovora.

Dan pred moj rođendan, 16. januara 1999. godine, Toni je došao u Beograd. Na naš prvi sastanak on je poveo rođaka Jasminka, a ja sam došla s mojomo rođakom Biljom. Svi sedimo, a pričaju samo Bilja i Jasminko. Ja nisam mogla da govorim, lupalo mi je srce… Malo sam se opustila shvativši da se i ja njemu dopadam. Nisam želela da pomisli da sam nedodirljiva. Sve je bilo jasno, on je shvatio još u Beču, a ja tada, da ću biti njegova – rekla je Dragana, prepričavajući kako je počela bajka koja traje 23 godine.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Mirković (@dragana_mirkovic)

PROČITAJTE: OVA PREDIVNA ŽENA JE RODILA JOVANU JEREMIĆ: Voditeljka joj javno uputila emotivnu poruku!

IZVOR: SVET PLUS/ SVETLANA NENADOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, INSTAGRAM, INSTAGRAM/PRINTSCREEN, YOUTUBE/PRINTSCREEN