Badnje veče u domu Dragane Mirković
Svet

28 децембра, 2022 16:15

Za kraj godine stižu najlepše vesti: Dragana Mirković postaje baka

Dragana Mirković postaje baka, Marko će je uskoro obradovati

Vest da Dragana Mirković postaje baka obradovala bi mnoge, a naročito pevačicu koja obožava decu i koja jedva čeka da njeni sin i ćerka osnuju svoje porodice. A, ako je suditi po onome što predviđa numerolog Gordana Dragišić, to bi uskoro moglo da se desi.

Pročitajte: Dragana Mirković očajna zbog koleginice koja joj je zavela sina – U moju kuću neće ući 

Ata images

‒ Dragana Mirković ima kod 527, što je jedna sjajna kombinacija. Ona je zaista skromna osoba i ne ume da bude drugačija. U prošlom životu mnogo se namučila i zato je sada nagrađena. Ima savršen brak koji bi svako poželeo. Dragana će imati sjajnu poslovnu godinu, ali će znati kada da povuče ručnu i da se odmori. Na jesen postoji mogućnost da je obraduje starije dete, sin Marko. Velike su šanse da sazna da će postati baka i to će je mnogo obradovati. Nije isključeno da to bude lažna uzbuna, ali su svakako velike šanse da dobiju novog člana porodice – tvrdi numerolog Gordana Dragišić.

Pročitajte: Horor, ovo se ne dešava – Dragana Mirković se oglasila javno i sve otkrila, pevačica preklinje za pomoć FOTO 

Ata images

Da li naredne godine Dragana Mirković postaje baka ostaje nam da vidimo, a šta zvezde predviđaju njenim koleginicama Ceci Ražnatović i Jeleni Karleuši možete pročitati u najnovijem izdanju magazina STAR koji je u prodaji na svim trafikama širom regiona.

 

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: STAR

FOTO: ATA IMAGES